Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Vandsport

Vandsport børnebutik

Find et bredt udvalg af Vandsport-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Vandsport

Mærker for Vandsport

Hvad skal du vide om vandsport for børn?

Finner, masker og snorkler

Når du hjælper dine børn med at svømme, er finner, masker og snorkler det vigtigste vandsportsudstyr, som dit barn skal være bekendt med. Finner hjælper dykkere med at bevæge sig med kraft og hastighed. Svømmemasker giver optimal støtte under svømning og udforskning i åbent vand.

Sikkerhedsbriller

Svømmebriller beskytter ikke kun dit barns øjne mod alle kemikalierne i poolvandet, men giver dem også et klart og præcist syn. For at få mest muligt ud af svømmeaktiviteter er klarsynet et must. Derfor skal du bære svømmebriller for at gøre din oplevelse behagelig.

Flydende måtter

Luftmadrasser og svømmeflydere er de bedste værktøjer til børn, der begynder at lære at svømme. Oppustelige måtter kommer i en række forskellige former, typer og størrelser for at hjælpe med opdrift. De fås i levende farver, der gør dem mere attraktive.

Oppustelige pools

Der er ingen bedre måde at involvere dine børn i vandaktiviteter end gennem oppustelige pools . Børnepoolen er en beskeden investering og byder på utallige fordele. Da oppustelige pools er nemme at installere, og der er meget simple modeller. Du kan købe de bedste pools fra førende mærker som Intex , Trespass , Bestway , Ecd Germany .

Termisk beskyttelsesskjorter

Termiske beskyttelsesskjorter er normalt en type sportstrøje designet til at beskytte huden mod skadelige UV stråler, udslæt og kemikalier i poolen. De bruges normalt til surfing og svømning, da de er lette og stramme. De er for det meste lavet af polyester, nylon eller spandex.

Svømmehatte

Badehætter giver adskillige fordele, når du har dem på i poolen. De holder hår ude af ansigtet, beskytter håret mod skader forårsaget af solstråler og kemikalier og holder vand ude.

Badetøj

At vælge en kvalitetsbadedragt er afgørende, hvis du ønsker, at dit barn skal have det godt i poolen. Den badedragt, du vælger, skal være velsiddende, så den nemt kan bevæge sig i vandet. Badetøj af god kvalitet til drenge er lavet af nylon, lycra eller spandex.

Mere om vandsport for børn:

Til vandsport som surfing eller svømning er der forskellige typer udstyr og tilbehør, som du skal have. For at gøre oplevelsen sjovere og mere behagelig skal du vælge de bedste kvalitetshandsker , lære at svømme udstyr, våddragter, veste, våde sokker og støvler og vandsko.