Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Vattensporter

Vattensporter barnbutik

Hitta ett brett utbud av Vattensporter-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Vattensporter

Märken i Vattensporter

Vad bör du veta om vattensporter för barn?

fenor, masker och snorklar

När du hjälper dina barn att simma är fenor, masker och snorklar den viktigaste vattensportutrustningen som ditt barn bör känna till. Fenor hjälper dykare att röra sig med kraft och hastighet. Simmasker ger optimalt stöd under simning och utforskande i öppet vatten.

Säkerhetsglasögon

Simglasögon skyddar inte bara ditt barns ögon från alla kemikalier i poolvattnet utan ger dem också klar och exakt syn. För att få ut så mycket som möjligt av simaktiviteterna är klarsyn ett måste. Därför måste du bära simglasögon för att göra din upplevelse trevlig.

Flytande mattor

Luftmadrasser och simflottor är de bästa verktygen för barn som börjar lära sig simma. Uppblåsbara mattor finns i en mängd olika former, typer och storlekar för att hjälpa till med flytkraft. De finns i livfulla färger som gör dem mer attraktiva.

Uppblåsbara pooler

Det finns inget bättre sätt att involvera dina barn i vattenaktiviteter än genom uppblåsbara pooler . Barnpoolen är en blygsam investering och erbjuder otaliga fördelar. Eftersom uppblåsbara pooler är lätta att installera och det finns väldigt enkla modeller. Du kan köpa de bästa poolerna från ledande varumärken som Intex , Trespass , Bestway , Ecd Germany .

Värmeskyddströjor

Värmeskyddströjor är vanligtvis en typ av sportskjortor som är designade för att skydda huden mot skadliga UV strålar, utslag och kemikalier i poolen. De används vanligtvis för surfing och simning eftersom de är lätta och täta. De är mestadels gjorda av polyester, nylon eller spandex.

Simmössor

Badmössor erbjuder många fördelar när du bär dem i poolen. De håller håret borta från ansiktet, skyddar håret från skador orsakade av solstrålar och kemikalier och håller vatten ute.

Baddräkter

Att välja en kvalitetsbaddräkt är viktigt om du vill att ditt barn ska trivas i poolen. Baddräkten du väljer bör vara välsittande så att den lätt kan röra sig i vattnet. Baddräkter av bra kvalitet för pojkar är gjorda av nylon, lycra eller spandex.

Mer om vattensporter för barn:

För vattensporter som surfing eller simning finns det olika typer av utrustning och tillbehör som du måste ha. För att göra upplevelsen roligare och mer njutbar, välj handskar av bästa kvalitet, utrustning för att lära sig simma, våtdräkter, västar, våta strumpor och stövlar och vattenskor.