Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vannsport

Vannsport barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Vannsport-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vannsport

Merkevarer av Vannsport

Hva bør du vite om vannsport for barn?

Finner, masker og snorkler

Når du hjelper barna dine med å svømme, er finner, masker og snorkler det viktigste vannsportsutstyret barnet ditt bør være kjent med. Finner hjelper dykkere med å bevege seg med kraft og fart. Svømmemasker gir optimal støtte under svømming og utforskning i åpent vann.

Sikkerhetsbriller

Svømmebriller beskytter ikke bare barnets øyne mot alle kjemikaliene i bassengvannet, men gir dem også klart og presist syn. For å få mest mulig ut av svømmeaktiviteter, er klarsyn et must. Derfor må du bruke svømmebriller for å gjøre opplevelsen din fornøyelig.

Flytende matter

Luftmadrasser og svømmeflåter er de beste verktøyene for barn som begynner å lære å svømme. Oppblåsbare matter kommer i en rekke former, typer og størrelser for å hjelpe med oppdrift. De er tilgjengelige i livlige farger som gjør dem mer attraktive.

Oppblåsbare bassenger

Det er ingen bedre måte å involvere barna i vannaktiviteter enn gjennom oppblåsbare bassenger . Barnebassenget er en beskjeden investering og byr på utallige fordeler. Siden oppblåsbare bassenger er enkle å installere og det er veldig enkle modeller. Du kan kjøpe de beste bassengene fra ledende merker som Intex , Trespass , Bestway , Ecd Germany .

Termisk beskyttelsesskjorter

Termisk beskyttelsesskjorter er vanligvis en type sportsskjorte designet for å beskytte huden mot skadelige UV stråler, utslett og kjemikalier i bassenget. De brukes vanligvis til surfing og svømming siden de er lette og tette. De er for det meste laget av polyester, nylon eller spandex.

Svømmehatter

Badehetter gir mange fordeler når du bruker dem i bassenget. De holder håret ute av ansiktet, beskytter håret mot skader forårsaket av solstråler og kjemikalier, og holder vann ute.

Badedrakter

Å velge en kvalitetsbadedrakt er avgjørende hvis du vil at barnet ditt skal ha det komfortabelt i bassenget. Badedrakten du velger bør sitte godt, slik at den lett kan bevege seg i vannet. Badedrakter av god kvalitet for gutter er laget av nylon, lycra eller spandex.

Mer om vannsport for barn:

For vannsport som surfing eller svømming er det forskjellige typer utstyr og tilbehør du må ha. For å gjøre opplevelsen morsommere og morsommere, velg hansker av beste kvalitet, lære å svømme utstyr, våtdrakter, vester, våte sokker og støvler og vannsko.