Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Ixil

Σχετικά με Ixil
Από το 1955, Ixil ιδρυθεί στη Βαρκελώνη ως ένα οικογενειακό όνειρο, Ixil έχει γίνει ένας εμπιστευτικός ονομαστικός, ανακαλύπτοντας την πάθος των οδηγών μηχανών σε όλο τον κόσμο. Μέσα από γενιές, η αφοσίωσή τους στην καινοτομία, την ποιότητα και την επίδοση έχει ενθαρρύνει την ανάπτυξη τους. Κάθε Ixil εξάτμιση και ευθεία αντανακλά την συνέπεια τους προς την άριστη ποιότητα.

Ixil: ο ήχος μιας διαδοχικής ιστορίας σε κίνηση.

Τα εξατμίσεις Ixil είναι πρωτοπόροι στη χρήση ανοξείδωτου χαλκού για εξατμίσεις μηχανών, προσφέροντας εξαιρετική διαρκεία και ομορφιά, σε σχέση με τα παραδοσιακά υλικά. Ixil exhausts υποβάλλονται σε σκληρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί εξαιρετική επίδοση και διαρκής διάρκεια. Τα εξατμίσεις Ixil είναι γνωστά για τον ιδιαίτερο και ισχυρό τους ήχο. Προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών εξατμίσεων για να ταιριάξει κάθε γούστο, από βαθιές, θυμωμένες θορυβούς μέχρι και σαστισμένους, υψηλούς τόνους.
Οι ευθείες εξατμίσεων Ixil είναι ο καμβάς των εξατμίσεων υψηλής επίδοσης μηχανών, αυτές οι ευθείες δεν είναι απλά αγωγοί που συνδέουν τον κινητήρα με την εξάτμιση, αλλά προσεκτικά σχεδιασμένες κομμάτια που παίζουν σημαντικό ρόλο για την μέγιστη δυνατή ισχύ, τον τόνο και την ενθουσιασμένη οδήγηση. Οι ευθείες Ixil σχεδιάστηκαν για να μεγιστοποιήσουν τη ροή της εξάτμισης, μειώνοντας την επιστροφή της πίεσης και επιτρέποντας στον κινητήρα να διατηρηθεί ελεύθερος.
Ixil προσφέρει μια γκάμα υψηλής επίδοσης εξαρτημάτων για να προσαρμόσετε την οδήγησή σας. Από εξατμίσεις που μεγιστοποιούν την ισχύ και τον ήχο έως εργονομικά διπλωμάτια και προστατευτικά μηχανής, οι εξαρτήματα μηχανών Ixil φροντίζουν για κάθε πράγμα που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την εμπειρία οδήγησης. Τα εξαρτήματα μηχανών Ixil σχεδιάστηκαν με προηγμένα υλικά και συναρπαστικές διακόσμησεις, τα εξαρτήματα μηχανών Ixil είναι μια επένδυση στην επίδοση και την ομορφιά της μηχανής σας.
Πέρα από τα εξαρτήματα μηχανών υψηλής επίδοσης, Ixil προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ανταλλακτικών μηχανών Ixil για να διατηρήσει τα εξαρτήματά τους και να μεγιστοποιήσει την διάρκεια της ζωής τους. Τα ανταλλακτικά μηχανών Ixil διατηρούν την ιδανική επ