Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Ixil

Information för Ixil
Sedan 1955, Ixil grundades i Barcelona som en familjedröm, Ixil har blivit ett ansedd namn som ekar motorcyklisters passion världen över. Genom generationer har deras hängivenhet för innovation, kvalitet och prestanda drivit deras tillväxt. Varje Ixil avgassystem och manifold återspeglar deras åtagande till excellens.

Ixil: ljudet av en arv i rörelse.

Ixil avgas pionjärerna inom användningen av rostfritt stål för motorcykelavgaser, som erbjuder överlägsen hållbarhet och estetik jämfört med traditionella material. Ixil avgas genomgår omfattande tester för att säkerställa exceptionell prestanda och långvarig hållbarhet. Ixil avgas är kända för sin distinkta och kraftfulla ljud. De erbjuder ett brett utbud av avgasexempel för att passa alla smaker, från djupa, läte röster till knastrande, höga växlar. Ixil avgasmanschetter är grunden för avgas system med hög prestanda för motorcyklar. Dessa manschetter är mer än bara rör som ansluter motorn till avgasen; de är noggrant utformade komponenter som spelar en avgörande roll för att maximera kraft, vridmoment och allmän ridglädje. Ixil manschetter är utformade för att maximera avgasflödet, minska återtrycket och låta motorn andas fritt. Ixil erbjuder ett sortiment av komponenter med hög prestanda för att personifiera din ridning. Från avgaser som maximerar kraft och ljud till ergonomiska fotstöd och motorhuvar, Ixil motorcykelkomponenter erbjuder allt du behöver för att förbättra din ridupplevelse. Ixil motorcykel komponenter designade med premiummaterial och stilfulla design, Ixil komponenter är en investering i din motorcykels prestanda och estetik.
Utöver komponenter för motorcykel med hög prestanda erbjuder Ixil ett komplett sortiment av Ixil motorcykelreservdelar för att underhålla sina komponenter och maximera deras livslängd. Ixil motorcykelreservdelar underhåller optimal avgasprestanda med dB-dödare, avgasslangar, klammer och värmesköldar. Håll manschetter läckagefria med packningar och bultar. Återställ fotstödskomfort och funktion med nya gummiinsatser, fjädrar och monteringshårdvara. Montera och skydda dina motorhuvar säkert med dedikerade reservdelar. Ixil erbjuder till och med reservplåthållare, handvärkar och delar för kraschstänger.
Ixil full linjesystem är ett komplett avgassystem som är utformat för att förbättra prestanda, ljud och estetik av din motorcykel. Det ersätter hela avgassystemet, från motorn till avgasröret, och erbjuder en komplett lösning för att frigöra den fulla potentialen i din maskin. Ixil full linjesystem förbättrar den totala prestandan, ljudet och estetiken av din motorcykel. Ixil lyddämpare, ofta kända som ljuddämpare, spelar en avgörande roll i den totala funktionen och karaktären av din motorcykel. Ixil lyddämpare reglerar utsläppsljudet som produceras av din motorcykels motor. Ixil lyddämpare dämpar och omdirigerar ljudvågorna, vilket säkerställer att ljudreglering följs samtidigt som det bidrar till en mer behaglig ridupplevelse.