Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Ixil

Noin Ixil
Vuodesta 1955, Ixil perustettu Barcelonaan perheen unelmana, Ixil on tullut luotettavaksi nimeksi, joka heijastaa moottoripyöräilijöiden maailmanlaajuista intohimoa. Sukupolvien ajan heidän sitoutumisensa innovaatioon, laatuun ja suorituskykyyn on ruokkinut heidän kasvuaan. Jokaisen Ixil pakoputken ja manifoldin heijastaa heidän pyrkimyksensä huippuosaamiseen.

Ixil: perinteen liikkeen ääni.

Ixil-pakoputket ovat edelläkävijöitä moottoripyörien pakoputkien käytössä ruostumattomasta teräksestä, tarjoten parempaa kestävyyttä ja esteettisyyttä verrattuna perinteisiin materiaaleihin. Ixil-pakoputkia käytetään tiukkojen testien läpäisemiseen, jotta saavutetaan poikkeuksellinen suorituskyky ja kestävä kestävyys. Ixil-pakoputkista on tullut tunnettuja erityisen voimakkaasta äänestään. He tarjoavat laajan valikoiman pakoputkivaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen makuun, syvältä, kurkkumaiselta röhötykseltä kirkkaaseen, korkeaan kirskahdukseen.
Ixil-manifoldit ovat korkean suorituskyvyn moottoripyörien pakoputkijärjestelmien kulmakivi. Nämä manifoldit eivät ole vain letkuja, jotka yhdistävät moottorin pakoputkeen, vaan tarkasti suunniteltuja komponentteja, jotka pelkäävät ratkaisevan roolin voiman, vääntömomentin ja yleisen ajokokemuksen maksimoimisessa. Ixil-manifoldit on suunniteltu maksimoimaan pakoputken virtaus, vähentämällä paineita ja antamalla moottorin hengittää vapautuneesti.
Ixil tarjoaa valikoiman korkean suorituskyvyn komponentteja henkilökohtaiseen käyttöön. Pakoputkista, jotka maksimoivat tehoa ja ääntä, ergonomisiin jalkatappeihin ja moottorikorokeihin, Ixil-moottoripyörien komponentit tarjoavat kaiken tarvittavan ajokokemuksen parantamiseksi. Ixil-moottoripyörien komponentit on suunniteltu premium-materiaaleilla ja tyylikkäillä muodoilla, Ixil-komponentit ovat sijoitus moottoripyöräsi suorituskykyyn ja esteettisyyteen.
Korkean suorituskyvyn moottoripyörien osien lisäksi, Ixil tarjoaa kattavan valikoiman Ixil-moottoripyörien varaosia, jotta heidän komponenttinsa saadaan säilytettyä ja maksimoitua elinikäänsä. Ixil-moottoripyörien varaosat ylläpitävät optimaalista pakoputken suorituskykyä dB-tappajilla, pakoputkilla, klampuilla ja lämpösuojilla. Pidä manifoldit vuotamattomina tiivisteillä ja pulteilla. Palauta jalkatapin mukavuus ja toiminta uusien kumisaleruksien, jousien ja asennustarvikkeiden avulla. Kiinnitä ja suojaa moottorikoroke turvallisesti omistettujen varaosien avulla. Ixil tarjoaa jopa korvaavia rekisterikilvenpidikkeitä, käsiohjaimen osia ja törmäyspalkin osia.
Ixil full line system on kattava pakoputkijärjestelmä, joka on suunniteltu parantamaan moottoripyöräsi suorituskykyä, ääntä ja esteettisyyttä. Se korvaa koko pakoputkijärjestelmän, moottorista hännän putkeen, tarjoten täyden ratkaisun moottorin täyden potentiaalin vapauttamiseksi. The Ixil full line system parantaa kokonaissuorituskykyä, ääntä ja esteettisyyttä moottoripyörälläsi.
Ixil-sumutin, jota usein kutsutaan tukahduttimiksi, on ratkaisevan tärkeä tekijä moottoripyörän moottorin tuottaman pakokaasun äänen suhteen. Ixil-sumutin vaimentaa ja uudelleenohjaa ääniaaltoja, takaamalla noudattamisen meluvaatimuksista ja samalla lisäämällä miellyttävää ajokokemusta.