Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Ixil

Om Ixil
Siden 1955, Ixil grundlagt i Barcelona som en familiedrøm, Ixil har vundet tillid hos motorcykelryttere verden over. Gennem generationer har deres dedikation til innovation, kvalitet og ydeevne fremdrift deres vækst. Hver Ixil udstødning og manifold afspejler deres engagement i excellence.

Ixil: lyden af et legacy i bevægelse.

Ixil udstødninger er pionerer i brugen af rustfrit stål til motorcykeludstødninger, der tilbyder en højere holdbarhed og æstetik sammenlignet med traditionelle materialer. Ixil udstødning gennemgår en omfattende test for at sikre fremragende ydeevne og langvarig holdbarhed. Ixil udstødninger er berømte for deres distinkte og kraftfulde lyd. De tilbyder et bredt udvalg af udstødningsmuligheder til enhver smag, fra dybe, drønende brummen til skarpe, høje gøende lyde. Ixil udstødningsmanifolds er hjørnestenen i højtydende motorcykeludstødningssystemer. Disse manifolde er mere end bare rør, der forbinder motoren til udstødningen; de er præcist designet komponenter, der spiller en afgørende rolle for at maksimere kraft, drejningsmoment og den samlede køreoplevelse. Ixil manifolds er designet til at maksimere udstødningsstrømmen, reducere modstand og tillade din motor at trække vejret frit.
Ixil tilbyder et bredt udvalg af højtydende komponenter til personliggørelse af din tur. Fra udstødninger, der maksimerer kraft og lyd til ergonomiske fodhvilere og motorbeskyttelser, Ixil motorcykelkomponenter tilbyder alt hvad du behøver for at forbedre din køreoplevelse. Ixil motorcykel komponenter designet med premium materialer og stilfulde design, Ixil komponenter er en investering i din motorcykels ydeevne og æstetik.
Udover højtydende motorcykelkomponenter tilbyder Ixil et omfattende udvalg af Ixil motorcykel reservedele til vedligeholdelse af deres komponenter og maksimering af deres levetid. Ixil motorcykel reservedele opretholder optimal udstødningsydelse med dB-dræbere, afgangsrør, klemmer og varmeskærme. Hold manifolde lækagefri med pakninger og bolte. Genskab fodhvilers komfort og funktion med nye gummiindsatser, fjedre og monteringshardware. Monter og beskyt dine motorbeskyttelser sikkert med dedikerede reservedele. Ixil leverer endda erstatning licenspladeholdere, håndbeskyttelseskomponenter og støddæmpningsdele.
Ixil full line system er et omfattende udstødningssystem designet til at forbedre ydeevnen, lyden og æstetikken af din motorcykel. Det erstatter hele udstødningssystemet, fra motoren til afgangsrøret, og tilbyder en komplet løsning til frigørelse af maskinens fulde potentiale. Det Ixil full line system forbedrer den samlede ydeevne, lyd og æstetik af din motorcykel. Ixil lyddæmpere, ofte kendt som støjdæmpere, spiller en afgørende rolle for den samlede funktion og karakter af din cykel. Ixil lyddæmpere regulerer den udstødningsstøj, der produceres af din motorcykels motor. Ixil lyddæmpere dæmper og omdirigerer lydbølgerne, sikrer overholdelse af støjreglerne og bidrager også til en mere behagelig køreoplevelse.