Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Bell

Over Bell
Bell, een naam die synoniem staat voor innovatie, prestatie en veiligheid in de wereld van motorhelmets, is al decennialang een baanbreker. Met een erfenis die al decennia bestaat, heeft Bell voortdurend de grenzen verlegd van helmtechnologie om rijders de beste bescherming en stijl te bieden. Bij Motardinn bieden wij met trots een breed scala aan Bell-helmen aan die speciaal zijn ontworpen voor elk rijavontuur, van de ruige terreinen van motocross tot de spannende parcours van dirtbiken, zodat rijders met vertrouwen en vrede van geest hun passie kunnen nastreven.
Bells erfenis als pionier op het gebied van helmfabricage is terecht, en Motardinn is vereerd om een gecureerd assortiment Bell-helmen aan te bieden die speciaal zijn ontworpen voor rijders uit verschillende disciplines. Met een onwankelbare toewijding aan veiligheid, innovatie en stijl blijft Bell de normen voor uitmuntendheid in de wereld van motorhelmen herdefiniëren, zodat elke rit niet alleen opwindend maar ook veilig is. Fietsliefhebbers die ongeëvenaarde hoofdbescherming zoeken, vinden troost in het assortiment helmen van Bell. Ontworpen voor de dynamische aard van het mountainbiken, bieden deze helmen lichtgewicht ontwerpen, ruime ventilatie en aanpasbare functies.

Verhef je rit met premium motorhelmets

Bell's toewijding aan de veiligheid van de rijder en het vernieuwende ontwerp is duidelijk te zien in het diverse assortiment motorhelmen. Met precisie en zorg gemaakt, bieden Bell motorhelmets een combinatie van stijlvolle esthetiek en geavanceerde veiligheidsfuncties. Bell biedt het grootste spectrum open-face helmen die aansluiten bij de voorkeuren van verschillende rijders, van open-face helmen voor stedelijk cruisen tot modulaire helmen voor veelzijdigheid. Voor degenen die het hoogste niveau aan bescherming eisen, staan ​​Bell full-face helmen als een symbool van veiligheid zonder in te boeten aan comfort. Ontworpen met schokabsorberend materiaal en aerodynamische ontwerpen, omhullen deze helmen het hoofd van de rijder volledig, waardoor een rondom veiligheid wordt gegarandeerd.
Het ondernemen van off-road avonturen vereist een ander niveau aan duurzaamheid en veerkracht. Bell motocrosshelmen combineren robuuste constructie met innovatieve functies die zijn afgestemd op het dirt track. Met verbeterde ventilatie, agressief design en een perfecte pasvorm, zijn deze helmen gebouwd om de rigoureuze eisen van motocross te weerstaan ​​terwijl de rijder koel blijft en gefocust. Of je nu uitdagende trails aanpakt of geniet van rustige ritten, Bell MTB-helmen zorgen ervoor dat veiligheid altijd een constante metgezel is. Bell begrijpt de adrenaline-gedreven wereld van dirtbiken en maakt helmen die aansluiten bij de intensiteit van de sport. Bell dirtbike helmen combineren agressieve esthetiek met de nieuwste veiligheidstechnologie, met uitgebreide kinbars en superieure impactweerstand. Rijd zonder vrees door ruig terrein, wetend dat Bell je heeft beschermd - en je hoofd.