Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Premier Helmets

Over Premier Helmets
Voor meer dan 65 jaar maken zij helmen voor motorrijders. Premier Helmets zijn een mix van Italiaanse traditie en moderne technologie. Premier Helmets verbeteren altijd onze helmen om ze comfortabeler en veiliger te maken. De filosofie van het bedrijf is om menselijke deskundigheid te combineren met technologie om nieuwe projecten te ontwikkelen en hun helmen te verbeteren. Premier Helmets heeft de grenzen van helmentechnologie voortdurend verlegd, waardoor motorrijders worden voorzien van de modernste hoofdbescherming zonder in te boeten aan stijl.
Premier Helmets biedt een scala aan open face helmen voor motorrijders. Premier open helmets zijn ontworpen om motorrijders te bevrijden en de wind in hun haar te omarmen. Premier open helmets iconische lids, onmiddellijk herkenbaar aan hun slanke profielen en comfortabele pasvorm, werden een symbool voor vrijheid en avontuur. Premier open helmets hebben een verscheidenheid aan open face helmenlijnen, waaronder de Vintage Line, Technical Line en Platinum Line.
Premier off-road helmen zijn ontworpen met een focus op veiligheid en comfort, waardoor rijders met vertrouwen kunnen genieten van hun off-road avonturen. Premier off-road helmen worden gemaakt met een verscheidenheid aan materialen, waaronder tri-composite mix (Dyneema-Carbon-Aramid Mischfaser) en thermoplastische Premier off-road helmenmaterialen bieden een evenwicht tussen sterkte, duurzaamheid en lichtheid, waardoor ze geschikt zijn voor off-road rijden.
Premier open face helmen bieden een scala aan open face helmen die zijn ontworpen om bescherming en stijl te bieden aan motorrijders. Premier open face helmen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en stijlen om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Premier open face helmen bieden zowel vintage-geïnspireerde designs als moderne stijlen. Sommige van hun open face helmen hebben een ingebouwde oogshield, waardoor het nodig is om onhandige bril te elimineren terwijl het zicht helder blijft. Premier open face helmen zijn gecertificeerd voor veiligheid en ontworpen met stijl in gedachten.
Premier Helmets vintage biedt een vintage lijn helmen die klassieke stijl combineert met moderne technologie. Premier Helmets vintage unieke ontwerp met zachte en gouden golven die de gehele shell omarmen. Premier's vintage helmen staan bekend om hun lichtgewicht constructie. Bijvoorbeeld, de Premier Vintage Carbon helm weegt ongeveer 990 gram. Premier Helmets vintage biedt een vintage lijn helmen die klassieke stijl combineert met moderne technologie.
Premier carbon helmen bieden een scala aan carbon helmen die lichtgewicht constructie combineren met hoogwaardige materialen. Premier carbon helmen hebben een dubbele laags schaal gemaakt van carbon-aramide en Dyneema vezels, samen met epoxyhars voor extra sterkte. Premier carbon helmen staan bekend om hun weerstand tegen harde klappen en worden door sportrijders gewaardeerd.