up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Onderhoud motorsport

Onderhoud motorsport

Vind een breed scala aan Onderhoud-producten voor motorsport. Ontdek de beste deals bij motardinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Onderhoud

Merken in Onderhoud

Tips voor motoronderhoud

Hoezen voor motorfietsen

De motorhoezen zijn de veiligheidsvoorzieningen van de motor. De motorhoezen beschermen de motor tegen weersinvloeden en behouden de levensduur van de onderdelen. De motorhoes beschermt je motor niet alleen tegen weersinvloeden maar dient ook als overvalbarrière.

Motoroliën

Motorolie is een motorsmeermiddel dat wordt gebruikt voor de smering van verbrandingsmotoren. Ze hebben over het algemeen basisoliën verrijkt met verschillende additieven, met name slijtvaste additieven, dispergeermiddelen, multi grade vetten en consistentie indexverbeteraars. Deze oliën worden gebruikt om de motor in goede conditie te houden.

Vork oliën

Vorkoliën zijn gekoppeld aan de procesvloeistoffen van motorfietsen en zijn qua vorming gelijkwaardig aan hydraulische oliën. Ze zijn ook bedoeld als smeermiddelen voor schokdempers. De vorkolie wordt gebruikt voor het smeren van motorfietsvorken, remsteunen, schokdempers en andere componenten.

Versnellingsbak oliën

Transmissieolie is een smeermiddel dat speciaal is gemaakt voor transmissies, overdrachtspunten en differentiëlen in motorfietsen, vrachtwagens en andere voertuigen. Het heeft een verhoogde consistentie en bevat meestal organozwavelmengsels. Tandwielolie is speciaal ontwikkeld om tandwielopstellingen af te schermen, te smeren en te koelen.

Onderhoud en schoonmaak

Het onderhoud en de reiniging van de motorfiets omvatten inspectie van motorfietsonderdelen, bevestigingsbouten en het reinigen en smeren van belangrijke componenten . Als je dagelijks fietst, houd je fiets dan goed onderhouden en schoon. U kunt de onderhouds en reinigingstools kopen bij Alpinestars , Akrapovic , Givi , Dainese , Shad en Klim .

Tanks en meters

De tanks en meters zijn een belangrijk onderdeel van de motorfiets. De tank wordt alleen gebruikt om brandstof in te bewaren. Het biedt echter ook een veilig gebied voor de knieën om vast te pakken tijdens het rijden, en dient als een essentieel verbindingspunt tussen motor en rijder. De meter wordt gebruikt om de snelheid en andere informatie van de motorfiets te vertellen.

Meer over onderhoud motorfietsen:

Het meer over onderhoud motorfiets omvat montagestandaards, sloten en gereedschap. De montagestandaard wordt gebruikt om de motorfiets te parkeren en de motorfiets tijdens onderhoud op één plek te houden. De sloten beveiligen je motor tegen diefstal en gereedschap wordt gebruikt om je motor goed te onderhouden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden