up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Herstel en Zorg motorsport

Herstel en Zorg motorsport

Vind een breed scala aan Herstel en Zorg-producten voor motorsport. Ontdek de beste deals bij motardinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herstel en Zorg

Merken in Herstel en Zorg

Tips om het beste herstel voor motorfietsen te kiezen

Elektrostimulatoren

Een elektrostimulator , ook wel elektrische spierstimulator EMS of neuromusculaire elektrische stimulatie NMES genoemd, werkt door elektrische impulsen aan de spieren te geven, waardoor ze samentrekken en ontspannen. Het apparaat bestaat uit elektroden die op de huid worden geplaatst over de beoogde spiergroepen. Deze elektroden zijn verbonden met het apparaat, dat vervolgens elektrische impulsen naar de spieren stuurt. De elektrische impulsen bootsen de natuurlijke elektrische signalen na die de hersenen tijdens fysieke activiteit naar de spieren sturen. Terwijl de elektrische impulsen aan de spieren worden afgegeven, zorgen ze ervoor dat de spieren herhaaldelijk samentrekken en ontspannen. Dit kan helpen om de spieren te versterken en te versterken, de bloedsomloop te verbeteren, spierpijn en spanning te verminderen en ontspanning te bevorderen. Elektrostimulatoren kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder revalidatie na een blessure, het verbeteren van atletische prestaties en het verminderen van spierpijn en spanning.

Eerste hulp

De EHBO´s zijn de spullen die nodig zijn om medische hulp te verlenen. De EHBO doos kan u helpen verdere schade te voorkomen. Een EHBO doos bevat doorgaans een verscheidenheid aan benodigdheden en apparatuur die kunnen worden gebruikt om medische basiszorg te verlenen in geval van letsel of een noodgeval. Hoewel de exacte inhoud van een EHBO doos kan variëren, afhankelijk van de grootte, het doel en de locatie van de doos.

Rollers en massageballen

Een rolschuim is een cilindrisch hulpmiddel voor oefeningen en zelfmassage dat wordt gebruikt om spierspanning en spierpijn aan te pakken en los te laten. Bij het gebruik van een schuimroller plaatst de gebruiker de roller meestal op de grond en positioneert hij zijn lichaam erop, waarbij hij druk uitoefent op de beoogde spiergroep. De gebruiker rolt vervolgens de schuimroller heen en weer over de lengte van de spier, waarbij hij druk uitoefent op triggerpoints of knopen in het spierweefsel. Dit kan helpen om verklevingen te verbreken en de bloedstroom te verhogen, wat spierspanning en spierpijn kan verminderen en de flexibiliteit kan verbeteren. Schuimrollers worden vaak gebruikt in fysiotherapie, atletische training en fitnessprogramma´s om het spierherstel te verbeteren, blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren.

Slimme weegschaal

De slimme weegschalen zijn de apparaten die worden gebruikt om het gewicht en de conditie te controleren. Ze stellen iemand in staat om de percentages vet, spiermassa en water in het lichaam te specificeren.

Zelfmassage en pressotherapie

Zelfmassage en pressotherapie kunnen helpen bij het verlichten van pijn, kloppen en spieren, en verbeteren het uithoudingsvermogen en de energie van zowel het lichaam als de geest. Het kan ook de bloedsomloop verbeteren.

Meer over herstel:

Het meer over herstel omvat gewrichtsbeschermers, sportcrèmes, taping en persoonlijke verzorging. U kunt spierherstelproducten kopen van Garmin , Safe Max , Muc Off , Tatonka , XLC en Mizuno .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden