up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

AGV

AGV

Alles ( AGV )

Over AGV

AGV, afkorting voor Amisano Gino Valenza, is een bekende Italiaanse merk dat al lang aan de top staat van helm innovatie, met het combineren van de nieuwste technologie met stijlvolle ontwerpen. Opgericht in 1947 door Gino Amisano, AGV heeft een cruciale rol gespeeld in het revolutioneren van helmveiligheid en prestaties in de motorwereld. Met een rijke erfenis die decennia teruggaat, AGV blijft nieuwe standaards stellen voor kwaliteit, comfort en bescherming. AGV staat symbool voor innovatie en kwaliteit in de motorhelm industrie. Met een erfenis die meer dan een halve eeuw teruggaat, AGV blijft grenzen verleggen, nieuwe referentieniveaus instellen voor helmveiligheid, ontwerp en functionaliteit. Van volgezicht tot opengezicht, modulair tot off-road, AGV's diverse helmcollectie is gericht op de diverse behoeften van motorrijders, waarbij veiligheid en stijl nooit worden verwaarloosd op de weg.

AGV Revolutionizing Helmet Veiligheid en stijl

AGV biedt een uitgebreide reeks helmen ontworpen om aan de diverse behoeften van motorrijders te voldoen. Elke AGV-helm is met aandacht voor detail gemaakt, met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materialen en fabricagetechnieken. AGV-volgezicht helmen zijn een getuigenis van het merk´s toewijding aan veiligheid en aerodynamica. Deze helmen bieden maximale dekking en bescherming, met geavanceerde ventilatiesystemen om een optimale luchtstroom en comfort te garanderen tijdens lange ritten. De toevoeging van lichtgewicht maar duurzame materialen maakt AGV-volgezicht helmen een favoriete keuze onder professionele rijders en liefhebbers. AGV opengezicht helmen verbeelden de perfecte combinatie van stijl en veiligheid. Deze helmen bieden gedeeltelijke dekking terwijl ze meer zichtbaarheid en een gevoel van vrijheid bieden. AGV's opengezicht helmen zijn ontworpen met een focus op comfort en veelzijdigheid, waardoor ze ideaal zijn voor stadsverkeer en recreatieve ritten. AGV modulaire helmen zijn een getuigenis van aanpassingsvermogen en gemak. Bekend als flip-up helmen, combineren ze de voordelen van volgezicht en opengezicht ontwerpen, waardoor rijders gemakkelijk tussen beide configuraties kunnen schakelen. AGV's modulaire helmen zijn voorzien van innovatieve vergrendelingsmechanismen en geavanceerde viziersystemen, waardoor ongeëvenaarde veiligheid en functionaliteit worden gegarandeerd.
Voor avonturiers off-road biedt AGV helmen aan die ontworpen zijn om de zware omstandigheden van uitdagende terreinen te weerstaan. Deze helmen hebben een robuuste constructie, verhoogde ventilatie en piekvizieren om tegen vuil te beschermen. AGV's off-road helmen bieden de nodige bescherming zonder comfort of stijl te verwaarlozen. Het engagement van het merk gaat verder dan alleen AGV motorhelmen. Het merk biedt ook een reeks AGV-brillen die ontworpen zijn om hun helmen te complementeren. Deze accessoires reflecteren de AGV's toewijding aan het bieden van een complete rijervaring, waar veiligheid, stijl en prestaties naadloos samenkomen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden