Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Arai

Over Arai
Arai is een Japanse ontwikkelingsonderneming die bekend staat om het creëren en produceren van motorfiets Arai-helmets. Het bedrijf werd in 1926 door Hirotake Arai opgericht. Het kantoor bevindt zich in Japan, Saitama Prefectuur. Arai Flatters is een van de toonaangevende motorhelmproducenten ter wereld. Het hoofdperspectief van het merk is om de veiligste, meest comfortabele en duurzame helmen te maken. Met jarenlange ervaring in het bedrijf heeft het merk zijn klantenbestand behouden vanwege de hoge prestatieniveaus van de helmen. Het bedrijf heeft innovatie gebracht in de structuur van helmen en ze oefenen het al decennia. Arai-helmen staan bekend om hun superieure kwaliteit en prestaties over de hele wereld.

Arai's toewijding aan motorrijdergemak is even inspirerend. Hun helmen zijn ontworpen voor ultiem comfort tijdens lange ritten, en attributen zoals hun Facial Contour System (FCS) en vele ventilatieopties bieden een comfortabele maar ademende pasvorm.

Arai is een label dat superioriteit uitstraalt in motorhelm-innovatie en -productie. Zijn oneindige erfenis en onvermoeibare toewijding aan veiligheid maken het tot een toonaangevende keuze voor rijders die zowel mode als bescherming op de weg prioriteit geven.

Arai collectie van helmen

Arai helmen voldoen en overtreffen consistent de strenge veiligheidsnormen, waardoor rijders uitstekende bescherming krijgen bij een ongeval. Het gebruik van geavanceerde materialen, zoals hun PB-cLc-schilstructuur, draagt bij aan de vermogens van de helm om impactkracht efficiënt op te nemen en te verdelen.
Arai full face helmen zijn gemaakt met voldoende ventilatiesystemen om motorrijders tijdens lange ritten te ontspannen en comfortabel te houden. De ventilatie-eigenschappen zijn strategisch geplaatst om de luchtstroom te verbeteren zonder dat de bescherming wordt aangetast.
Arai off-road helmen zijn ontworpen om een veilige en comfortabele pasvorm te bieden. Ze bevatten vaak attributen zoals het Facial Contour System (FCS) om te bevestigen dat de helm past bij het gezicht van de bestuurder, waardoor stabiliteit tijdens extreme rijmanoeuvres wordt gewaarborgd.
Arai motorzakken worden meestal gemaakt van waterbestendig of waterdicht materiaal en ritsen, omdat motorrijders vaak te maken hebben met wisselende weersomstandigheden. Ze bieden dus bescherming, waardoor uw spullen droog blijven, zelfs in natte omstandigheden.
Arai motor schermen zijn ontworpen om een perfecte optische helderheid te garanderen, waardoor wordt bevestigd dat ze de weergave van de bestuurder van de weg of het omringende gebied niet vervormen. Het is belangrijk voor bescherming en zichtbaarheid. Een van de belangrijkste doelstellingen van deze schermen is om de windturbulentie en buffeting te verminderen die rijders ondergaan, vooral bij hogere snelheden. Arai-schermen worden gemaakt om de luchtstroom over en in de buurt van de bestuurder te regelen, wat vermoeidheid vermindert en aerodynamica verbetert.