up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Givi

Givi

Alles ( Givi )

Over Givi

Givi, een baanbrekende naam in de wereld van motoraccessoires, verandert al sinds de oprichting de rijervaring. Met een onwankelbare toewijding aan innovatie en kwaliteit is Givi synoniem geworden voor motoraccessoires die stijl, functionaliteit en duurzaamheid perfect met elkaar combineren. Het Italiaanse bedrijf, opgericht in 1978 door Giuseppe Visenzi, een voormalige motorracer, is uitgegroeid van een klein bedrijf tot een wereldwijd machtsblok. Motorfietsen en berijders worden versierd met een uitgebreid assortiment aan premium producten.
Kortom, Givi is uitgegroeid tot een verkenner in de motoraccessoire-industrie door producten te leveren die de rijervaring blijven veranderen. Met een illustere geschiedenis en een onwankelbare toewijding aan innovatie, blijft Givi de toekomst van motorritten vormgeven en het leven van motorrijders over de hele wereld verrijken. Deze fijn afgestelde machines bevatten cutting-edge technologie, prestatiegerichte engineering en ergonomische designs, wat een betoverende rit garandeert voor liefhebbers over de hele wereld.

Givi Verheffend Uw Motorrit

Givi-motoren omvatten de toewijding van het merk aan uitmuntendheid. Givi-motoren verbeelden de geest van avontuur op twee wielen, van gladde straatmotorfietsen tot robuuste avonturenmodellen. Givi-windschermen getuigen van de uiterst nauwkeurige aandacht van het merk voor het comfort van de berijder. Met precisie gemaakt, bieden deze voorruiten ongeëvenaarde aerodynamica, waardoor de luchtweerstand wordt verminderd en de bescherming wordt geoptimaliseerd. Motorrijders kunnen moeiteloos door de lucht snijden, beschermd tegen de elementen, en genieten van een soepelere rit.
De Givi-top-case collectie staat symbool voor gemak en veelzijdigheid. Deze gevallen bieden een veilige opslag voor motorrijders, met ruimte voor helmen, uitrusting en essentiële items. Met robuuste materialen en gebruiksvriendelijke functies kunnen Givi-topcases moeiteloos op motorfietsen worden bevestigd, waardoor zowel stijl als praktische kenmerken worden geboden. Givi-tanktassen combineren stijl en functionaliteit voor motorrijders die op zoek zijn naar opslagoplossingen onderweg. Deze tassen worden bevestigd aan de tank van de motorfiets, waardoor er gemakkelijk toegang is tot items zonder dat de rijhouding wordt aangetast. Met verschillende maten en designs beschikbaar, zijn Givi-tanktassen de perfecte metgezel voor stedelijke pendelritten en lange-afstandsreizen.
Givi's uitgebreide assortiment aan tassen en zadeltassen weerspiegelt de toewijding van het merk om te voldoen aan de diverse behoeften van de berijder. Ontworpen voor verschillende typen motorfietsen, bieden Givi-tassen ruim opbergvermogen zonder een strak profiel te compromitteren. Of het nu gaat om een cross-country avontuur of een dagelijkse pendel, Givi-zadeltassen verhogen het gemak zonder stijl in te leveren. Givi's koffers omarmen het ethos van duurzaamheid en functionaliteit. Ontworpen om de rigoureuze wegen te weerstaan, garandeert Givi-bagage dat berijders hun bezittingen veilig en met een gerust hart kunnen vervoeren. Givi-motorbagage omvat topcases, zadeltassen, tanktassen en meer, allemaal bijdragend aan een verhoogde rijervaring.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden