up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Motul

Motul

Alles ( Motul )

Over Motul

Motul is een gerenommeerde Franse wereldwijde onderneming die in 1853 is opgericht. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Frankrijk, Aubervilliers. Motul is gespecialiseerd in het maken, ontwerpen en leveren van smeermiddelen en motorolie voor auto's, motorfietsen, auto's en andere voertuigen. Met jaren van deskundigheid, ervaring, begrip en kennis heeft Motul de industrie decennia lang geregeerd. Het productenportfolio bestaat uit hydraulische oliën, synthetische oliën, motoroliën, industriële petroleums, onderhoudsproducten en koelvloeistoffen. Met een bescheiden start als producent van hoogwaardige smeermiddelen, biedt Motul vandaag de dag wereldwijd zijn producten aan.
Motul's toewijding aan grootsheid wordt weerspiegeld in zijn grote productenportfolio, afgestemd op een breed scala aan toepassingen. Motul's formuleringen zijn ontworpen om uitstekende bescherming, prestaties en duurzaamheid te bieden. Motul's betrokkenheid bij motorsport, met inbegrip van samenwerkingen met prestigieuze races groepen en evenementen, benadrukt zijn streven naar grootsheid. Deze racen DNA wordt herschreven in geavanceerde producten die aan de strenge eisen van hoogrendementmotoren voldoen. Ze investeren in onderzoek om milieuvriendelijke smeermiddelen te ontwikkelen die de uitstoot en milieu-impact reduceren. Met een erfgoed van meer dan een eeuw en een vooruitstrevende benadering van smeren, blijft Motul een aandrijvende kracht in de wereld van automobiel- en industriële petroleums.

Motul collectie motoroliën en smeermiddelen

Motul olie is ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologie en hoogwaardige basisoliën om superieure bescherming en functionaliteit te bieden voor motoren. Of u nu een high-performance sportwagen, motorfiets of industriële apparaat heeft, Motul biedt oliën die zijn ontwikkeld om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Motul motoroliën bevatten vaak geavanceerde additieven en formuleringen die de bescherming tegen slijtage, erosie en oxidatie verbeteren. Deze additieven dragen bij aan het verlengen van de levensduur van de motor en optimale prestaties. Sommige Motul motoroliën zijn ontworpen om de brandstofefficiëntie te verbeteren en de wrijving te verminderen, waardoor u op brandstofkosten kunt besparen en de uitstoot kunt verminderen.
Motul vorkoliën spelen een belangrijke rol bij het beheren van de dempende of schokabsorberende effecten van de vering. Het helpt bij het beheersen van het tempo waarin de vork samendrukt en terugveert wanneer deze wordt blootgesteld aan krachten zoals klappen en gewicht van de rijder.
Motul versnellingsbakoliën zijn verkrijgbaar in verschillende dichtheidsgraden voor verschillende transmissiestructuren en werkomstandigheden. De juiste dikte zorgt voor een juiste smeerbewerking en bescherming van tandwielen en lagers.
Motul remvloeistof is gemaakt met hoge kookpunten om te weerstaan aan de intense hitte die wordt veroorzaakt tijdens het remmen. Dit helpt remvervagening te voorkomen, wat kan optreden wanneer de vloeistof verbrandt en leidt tot een falen van de remprestaties.
Motul koelvloeistof is ontworpen om de temperatuur van een motor te regelen, te voorkomen dat deze oververhit raakt bij hete omstandigheden en ervoor te zorgen dat deze niet bevriest bij koude omstandigheden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden