up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Schuberth

Schuberth

Alles ( Schuberth )

Over Schuberth

Schuberth, een gerenommeerde naam in de wereld van motorhelmets, stelt al meer dan zeven decennia nieuwe standaarden in veiligheid, comfort en design. Opgericht in 1922 door Ferdinand Schuberth, begon het Duitse merk als fabrikant van beschermende hoofdbedekking voor industriële werknemers. Maar het was pas in de jaren 1950 dat Schuberth zijn expertise richtte op het creëren van motorhelmets, wat het begin van zijn reis markeerde als pionier in het veld. Met een sterke toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft Schuberth zich voortdurend ontwikkeld om rijders het beste te bieden op het gebied van zowel bescherming als stijl.
Kortom, Schuberth heeft zijn positie als leider in de motorhelmindustrie versterkt door decennia van innovatie en toewijding aan de veiligheid van de rijder. Met een indrukwekkende lijn met helmen, waaronder de C3 Pro, C4 Pro, C5, E1 en E2, gaat Schuberth door met het vormgeven van de toekomst van motorhelmets, waardoor rijders met vertrouwen, stijl en onbuigzame bescherming de open weg kunnen verkennen.

Schuberth innovatie in veiligheid en stijl in motorhelmets

Schuberth-helmets staan ​​als een getuigenis van geavanceerde technologie en onbuigzame veiligheid. Ontworpen met geavanceerde materialen en technologieën, garanderen ze een optimale bescherming zonder in te boeten aan comfort. Schuberth's assortiment helmen is gericht op verschillende rijstijlen en voorkeuren, waardoor ze een topkeuze zijn onder motorrijders over de hele wereld. Schuberth motorhelmets zijn een mengsel van innovatie en esthetiek. Ze bevatten functies zoals aerodynamische designs, geluidsreductie en uitstekende ventilatie.
De Schuberth C3 Pro is een vlaggenschipmodulaire helm die wordt erkend om zijn uitzonderlijke stilte en comfort. Het aerodynamische ontwerp van de helm vermindert turbulentie en geluid, waardoor lange ritten een fluitje van een cent zijn. Bouwend op het succes van zijn voorganger, biedt de Schuberth C4 Pro verdere verfijningen. Met een geüpdateerde interieur en geoptimaliseerde aerodynamica zorgt deze full-face helm voor zowel bescherming als stijl. Het is een populaire keuze onder toeristen. De Schuberth C5 brengt het concept van de modulaire helm naar een hoger niveau. Het combineert een slanke, moderne stijl met functies zoals een groot geïntegreerd zonnevizier en geavanceerde communicatie-opties. De C5 is een getuigenis van Schuberth's toewijding aan innovatie.
Voor avontuurlijke en dual-sportrijders is de Schuberth E1 een betrouwbare metgezel. Deze modulaire avonturenhelm biedt uitgebreide zichtbaarheid, uitstekende luchtstroom en een geïntegreerd piekvizier. Het is ontworpen om zowel op als naast de weg uitstekend te presteren. De Schuberth E2 is een opvolger van de E1, ontworpen voor veelzijdigheid en bescherming. Met een verbeterd schildmechanisme en verbeterde ventilatie biedt het comfort tijdens lange ritten over diverse terreinen, waardoor het een voorkeurskeuze is voor avonturiers.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden