Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Leatt

Over Leatt
Leatt is een erkend merk dat in 2005 werd opgericht door Dr. Chris Leatt om oplossingen te bieden die nekverwondingen kunnen verlichten. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van preventieve nekbrace om nekletsel te voorkomen bij motorsportliefhebbers. Met een breed scala aan geavanceerde en moderne helmen, hydratatiesystemen, lichaamsschilden, brace, beschermers en kleding, Leatt houdt je gemotiveerd voor je rijavonturen met de meeste veiligheid. Het bedrijf streeft ernaar de beste producten en uitrusting te bieden die je verder, sneller en harder dwingen. Leatt is wereldwijd een erkend merk aan de voorhoede van het ontwikkelen van geavanceerde beschermende uitrusting en apparatuur voor atleten, met name in de koninkrijken van motorsport en extreme sporten.
Leatt´s inzet voor innovatie, veiligheid en kwaliteit heeft het de vertrouwen van ervaren atleten, amateur-liefhebbers en medische deskundigen verworven. De taak van het merk is om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in sportbescherming, zodat atleten hun beperkingen kunnen doorbreken zonder hun welzijn te compromitteren. Met een belofte aan grootheid en een verlangen om levens te redden, Leatt blijft de weg wijzen in sportbeschermings technologie.
Het ideale product van het merk, de Leatt Neck Brace, was een game-changer binnen het bedrijf, waardoor de kans op nek- en cervicale wervelletsel aanzienlijk werd verminderd.

Leatt collectie van kleding en schoeisel voor sport

Leatt-helm is gemaakt met geavanceerde technologieën om rijders en atleten te voorzien van het meest geavanceerde niveau van veiligheid mogelijk.
Leatt-motorjas heeft vaak slijtvast materiaal zoals hoge dichtheid leer of nylon om te beschermen tegen wegschraapwonden bij een eventuele val.
Leatt-beschermingsshort is gemaakt met strategisch geplaatste padding en armor om kritieke delen van het lichaam te beschermen, waaronder de dijen, heupen en stuit.
Leatt-elleboogbeschermers zijn een essentieel onderdeel van beschermende uitrusting gemaakt voor rijders en atleten die hoge-impact sporten en workouts ervaren.
Leatt-motorhandschoenen hebben vingertoppen die compatibel zijn met aanraakschermen, waardoor rijders hun smartphones of GPS-apparaten kunnen gebruiken zonder hun handschoenen uit te trekken.
Leatt-motorhandschoenen hebben vaak flexibele riemen of sluitingen om een ​​veilige en persoonlijke pasvorm te bieden.
Leatt-beschermingsbrillen bieden bescherming tegen schadelijke ultraviolette stralen van de zon. Dit is vooral belangrijk voor buitenactiviteiten of werkzaamheden waar een lange zonsondergang verwacht wordt.
Leatt-laarzen zijn ontworpen om een ​​uitstekende bescherming te bieden aan de enkels en voeten van de bestuurder. Ze bevatten meestal versterkte materialen, impactbestendig kunststof en padding om de kans op letsel te verminderen.
Leatt kniebeschermer heeft meestal flexibele riemen en scharnieren, waardoor gebruikers de pasvorm en het ondersteuningsniveau kunnen aanpassen volgens hun behoeften en comfortvoorkeuren.