up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Reserveonderdelen motorsport

Reserveonderdelen motorsport

Vind een breed scala aan Reserveonderdelen-producten voor motorsport. Ontdek de beste deals bij motardinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Reserveonderdelen

Merken in Reserveonderdelen

Wat zijn de onderdelen van een motorfiets?

Remmen
De remmen zijn een belangrijk onderdeel van de motorfiets dat wordt gebruikt om de snelheid van de motorfiets te regelen. De meeste motorfietsremmen werken op dezelfde manier als het schijfremsysteem.

Carburateurs
De carburateurs worden gebruikt om een brandbaar mengsel van benzine en lucht te maken dat de motor start en de aandrijfkracht produceert om de motorfiets vooruit te laten rijden.

Kettingschuivers
Kettingschuivers worden gebruikt om de ketting met de kettinggeleider te verbinden. Ze helpen ook om het kettinggeluid te verminderen en worden gebruikt om de motorketting te beschermen tegen barsten.

Kettinggeleiders
De kettinggeleiders worden gebruikt om de ketting op het achtertandwiel te voeren. Als de ketting terug zou kunnen stromen, zonder de geleider die de kettinggeleider levert, zou deze worden blootgesteld aan het ontladen van zichzelf in de verkeerde volgorde.

Benzinetank
Een brandstoftank voor een motorfiets is een container die de brandstof van de motorfiets bevat, meestal benzine, die nodig is om de motor van de motorfiets aan te drijven. Het is een van de belangrijkste componenten van een motorfiets, omdat het de brandstof levert die nodig is om de motorfiets te laten rijden.

Elektronica
De elektronica van de motorfiets wordt gebruikt om wisselstromen op te wekken om de motorfiets aan te drijven en de accu op te laden. De elektronica van de motorfiets transformeert of zet de wisselstroom om in de gelijkstroom om de motorfiets te laten lopen.

Motoren
Een motorfietsmotor is een motor die wordt gebruikt om een motorfiets van stroom te voorzien. Motorfietsmotoren zijn over het algemeen tweetakt of viertaktmotoren met inwendige burst, maar andere motorsoorten, zoals wankels en elektrische motoren, maken ook deel uit van een motorfiets.

Uitlaten
De uitlaten van de motorfiets helpen om optimale luchtniveaus in de motor van uw motorfiets te behouden. Deze optimale niveaus verminderen vervolgens de vraag naar uw motor om extra brandstof op te nemen om de vervuilde luchtniveaus in evenwicht te brengen.

Stuur voor motorfiets
Het motorstuur is een buisvormig element van het stuursysteem van een motorfiets. Het stuur biedt een montageplaats voor het stuurgedeelte van de motorfiets en helpt het gewicht van de berijder te dragen.

Bougies
De bougies zijn de essentiële onderdelen van het ontstekingssysteem van uw motorfiets. Spanning wordt vanaf de onderkant in de kurk overgebracht en stuitert van een middelste elektrode naar een basiselektrode, waardoor een vonk ontstaat die de motor start.

Ophangsysteem
Het veersysteem van een motorfiets is een cruciaal onderdeel dat bijdraagt aan een comfortabele en veilige rit door schokken en trillingen te absorberen die worden veroorzaakt door oneffen wegdek. Het is verantwoordelijk voor het ondersteunen van het gewicht van de motorfiets, rijder en passagier, maar ook voor stabiliteit en controle tijdens accelereren, remmen en bochten.
Het veersysteem bestaat doorgaans uit twee hoofdonderdelen: de voorwielophanging en de achterwielophanging. De voorvering bestaat meestal uit een telescopische vork, die bestaat uit twee buizen die op en neer schuiven om schokken op te vangen. De achtervering bestaat meestal uit een schokdemper of een combinatie van schokbrekers en veren, die op de achterbrug van de motorfiets zijn gemonteerd.

Overdragen
De transmissie van een motorfiets is het mechanisme waarmee de berijder kan schakelen en vermogen van de motor naar het achterwiel kan overbrengen. Het is een cruciaal onderdeel dat helpt om de snelheid en acceleratie van de motorfiets te beheersen.

Meer over reserveonderdelen:
Het meer over reserveonderdelen omvat esthetiek en design, voetsteunen, verlichting, filters, wielen en nog veel meer. Je kunt deze items kopen bij Akrapovic , Givi , GPR Exhaust Systems , Puig , Polisport en Sw motech .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden