Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Helmen

Helmen motorsport

Vind een breed scala aan Helmen-producten voor motorsport. Ontdek de beste deals bij motardinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Helmen

Merken in Helmen

Hoe een motorhelm kiezen?

Converteerbare helm

Een converteerbare motorhelm is als een integraalhelm, maar u kunt de kinbeugel naar behoefte losmaken en bevestigen. Het is met andere woorden een integraal motorhelm met een afneembare kinbeugel. En dus is hij aanpasbaar en gebruiksvriendelijker dan gewone motorhelmen.

Integraalhelm

Een integraalhelm wordt beschouwd als de veiligste van alle motorhelmen. Meestal gericht op snelweghelmen of sporthelmen, levert een integraalhelm de volledige dekking. Ze komen in verschillende vormen en maten voor mannen, vrouwen en kinderen.

Modulaire helm

De systeemhelm is een van de beste helmen. Het heeft een opvouwbare kin die aan de voorkant is geïntegreerd. Op deze manier heeft een modulaire helm twee belangrijke functies: als een jet, als het onderste gedeelte eenmaal is opgetild, en als een integraalhelm, als hij weer op zijn oorspronkelijke plaats staat.

Off road helm

Off road motorhelmen zijn meestal motorhelmen die worden gebruikt voor off road motorrijden of dirt riding. Omdat de fysieke behoefte aan dirt riding intens is en vooral voorkomt bij warm weer, zijn offroad helmen gemaakt om het laagste gewicht en de hoogste ventilatie te behouden.

Open helm

Open motorhelmen stellen je in staat om te genieten van de onafhankelijkheid van het rijden op een tweewieler. Dit formaat zorgt voor een verbeterde luchtstroom, waardoor het gezicht en de hoofden meer ontspannen en koel blijven in warme weersomstandigheden. Open helmen hebben langere vizieren die de weersomstandigheden van de provincie beschermen wanneer je die nodig hebt, bijvoorbeeld om regen of zonnestralen te voorkomen.

Meer over helmen:

Hoe meer over motorhelmen, omvat items zoals pinlock, schermen, vizieren, accessoires en onderdelen. Deze dingen helpen je om veilig en comfortabel te rijden. Je kunt de pinlock, schermen, vizieren, accessoires en onderdelen kopen bij Alpinestars , Shark , Sena , Givi en Schuberth .