Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Spidi

Over Spidi
Spidi is een beroemd Italiaans merk dat al meer dan vier decennia een prominente figuur is in de motorapparatuurindustrie. Opgericht in 1977 door Renato Dalla Grana in Vicenza, Italië, Spidi heeft consistent de lat hoog gelegd voor motorclothing en gear. Het missie van het merk draait om het maken van hoogwaardige, innovatieve producten die motorrijders maximaal comfort en veiligheid bieden. Met een diepe passie voor motoren en een toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, Spidi is een vertrouwde naam geworden onder rijders over de hele wereld.
Spidi is een diep geworteld merk in de motorwereld, bekend om zijn toewijding aan de veiligheid, stijl en innovatie van de rijder. Spidi blijft de grenzen van motorapparatuur en -kleding verleggen en biedt een uitgebreide lijn producten voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu een ervaren rijder of een nieuwkomer bent in de motorwereld, Spidi's kleding en gear zijn ontworpen om je rijervaring te verbeteren en je op de weg te beschermen.

Een erfenis van motoruitmuntendheid

Spidi biedt een uitgebreide reeks mannenmotor kleding die is ontworpen om aan de behoeften van rijders in verschillende rijomstandigheden te voldoen. Van veelzijdige rijjassen tot duurzame broeken en rijpakken, Spidi mannen kleding is afgestemd op het combineren van stijl en functionaliteit voor motorliefhebbers. Gezien het groeiende aantal vrouwelijke motorrijders biedt het een lijn Spidi vrouwenkleding die specifiek is ontworpen om aan de behoeften van vrouwen te voldoen. Spidi jassen zijn met precisie en aandacht voor detail gemaakt. Ze zijn uitgerust met geavanceerde functies om de zwaarste omstandigheden van motorrijden te weerstaan. Voor rijders die de tijdloze charme en de superieure bescherming van leer waarderen, zijn de Spidi leren jassen een uitstekende keuze. Deze jassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn ontworpen om een extra laag veiligheid te bieden terwijl ze een klassieke, motorrijdende look uitstralen.
Spidi racepakken zijn het summum van prestatie en veiligheid. Ontworpen voor professionele en baanrijders, deze pakken zijn zorgvuldig gemaakt om een ​​optimaal aerodynamisch en beschermend effect te garanderen. Ze zijn ontworpen om hoge snelheidscrashes te weerstaan ​​en de zelfverzekerdheid te bieden die nodig is voor competitief rijden. Een essentieel onderdeel van motoruitrusting, Spidi laarzen bieden de ondersteuning en bescherming die nodig is voor je voeten en enkels. Spidi handschoenen zijn ontworpen om grip, controle en bescherming te verbeteren tijdens het rijden. Deze handschoenen komen in verschillende stijlen, om verschillende rijomstandigheden en voorkeuren tegemoet te komen, zodat je handen comfortabel en veilig blijven op de stuurhendels. Spidi rugzakken zijn ontworpen om veilige opslag te bieden voor je gear, elektronica en persoonlijke spullen, wat een zorgeloze rijervaring garandeert. Spidi biedt een breed scala aan motoruitrusting met als doel de diverse behoeften van rijders te voldoen. Spidi motoruitrusting is ontworpen om je te beschermen en comfortabel te houden, ongeacht het weer of de rijomstandigheden.