up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Aktive

Aktive

Allt ( Aktive )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Aktive

Aktive är en experter på att skapa produkter för rekreation och utomhusaktiviteter. De erbjuder ett brett utbud av produkter skapade för utomhusaktiviteter som vandring, camping och simning i pool. Aktive-produkter innehåller byxlådor, rörliga stolar, fällbara bord, paraplyer som är vattentäta och mycket mer. Varumärket har som fokus att skapa användbara och hållbara produkter som förbättrar utomhusupplevelsen. Aktive-produkter är ofta skapade med egenskaper som lätt material, lätt portabilitet och väderbeständighet för att tillfredsställa kraven på utomhusaktiviteter. De önskar att erbjuda tillförlitliga och ideala alternativ för personer som söker att uppskatta sin tid i simbassänger. Varumärket har vunnit ära för sina produkter inom utomhusrekreationsmarknaden. När det gäller simaccessoarer förstår Aktive betydelsen av att erbjuda tillförlitliga och hållbara produkter. Med fokus på struktur och funktion innehåller deras möbelutbud saker som stolar, bord och mycket mer. Dessa produkter är tillverkade med prime-material, vilket garanterar komfort för att slappna av och uppskatta tid vid vattnet. Varumärkets accessoarer och möbler erbjuder tillförlitliga och praktiska lösningar.

Aktive möbelset och andra accessoarer

Aktive strandväskor utsätts för sol, saltvatten, sand och andra utomhuskomponenter. En högkvalitativ strandväska är gjord av hållbara tyger som kan motstå dessa förhållanden utan att lätt slitas ut eller repas. Aktive möbler för simbassänger har UV-resistenta lager eller material. UV-strålar från solen kan orsaka skador och nedbrytning av material. Komfort är viktigt för att slappna av vid poolen. Padding eller kuddar ger en bekväm sitt- eller liggupplevelse. Aktive flaskor har ett läckagefri struktur för att stoppa spill och säkerställa att dina essentiella förblir torra. Du kan ta med dig vatten och andra drycker när du simmar i poolen. Aktive torra säckar håller dina tillhörigheter torra, så materialen i dessa väskor bör vara vattentäta eller mycket vattenresistenta. Torra säckar har vanligtvis en rull-toppslutning eller en vattentät dragkedja för att bilda en vattentät tätning. Stängningssystemet för torra säckar är användbart för att stoppa vatten från att tränga in i säcken.
Aktive trädgårdsmöbelset innehåller stolar, bord, paraplyer, mysiga tält eller sittdynor som är viktiga för en trevlig utomhusäventyr. Dessa trädgårdsmöbelset har välpolstrade lager och elegant design. Aktive vattentäta väskor håller dina saker torra även i våta situationer. När du är nära simbassänger, står inför regn eller är i vattensporter, förblir dina tillhörigheter skyddade från vattenskador. Vattentäta väskor passar för ett stort antal aktiviteter, inklusive strandresor, kajakpaddling, båtturer, vandring, camping och mycket mer. De skyddar telefoner, kläder, livsmedel och andra essentiella saker.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga