up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Aktive

Aktive

Allt ( Aktive )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Aktive

Aktive er et merkeekspert på å lage produkter for rekreasjon og utendørs aktiviteter. De presenterer et utvalg av produkter skapt for utendørs aktiviteter som fotturer, camping og bassengsvømming. Aktive-produkter inneholder skiftetelt, flyttbare stoler, bord som kan legges sammen, vanntette parasoller og mer. Merket fokuserer på å lage nyttige og slitesterke produkter som forbedrer opplevelsen utendørs. Aktive-produkter er ofte laget med egenskaper som lette materialer, enkel bærbarhet og værbestandighet for å tilfredsstille kravene til utendørs aktiviteter. De ønsker å tilby pålitelige og ideelle alternativer for de som ønsker å nyte tiden sin i bassenger. Merket har oppnådd ære for sine produkter på det utendørs rekreasjonsmarkedet. Når det gjelder svømmeutstyr, forstår Aktive betydningen av å tilby pålitelige og slitesterke produkter. Med oppmerksomhet på konstruksjon og funksjonalitet, inkluderer deres møblerange elementer som stoler, bord og mer. Disse produktene er laget med høykvalitetsmaterialer, som sikrer komfort for avslapping og nyter tiden ved vannet. Merkets tilbehør og møbler tilbyr pålitelige og praktiske løsninger.

Aktive møbelsett og andre tilbehør

Aktive strandvesker utsettes for sol, saltvann, sand og andre utendørs elementer. En høykvalitets strandveske er laget av slitesterke stoffer som kan motstå disse forholdene uten å lett slites ut eller rives. Aktive møbler til bassenger har UV-bestandige lag eller materialer. UV-stråler fra sollys kan forårsake skade og nedbryting av materialer. Komfort er viktig for poolside avslapning. Polstring eller puter gir et komfortabelt sittende eller slappeopplevelse. Aktive flasker har en lekkasjesikker struktur for å stoppe søl og bekrefte at dine essensielle ting forblir tørre. Du kan ta med vann og andre drikker når du skal svømme i bassengene. Aktive tørre sekker holder dine eiendeler tørre, så materialene til disse posene bør være tette eller svært vanntette. Tørre sekker har vanligvis en rulletopplukking eller en vanntett glidelås for å danne en vanntett forsegling. Lukkesystemet til tørre sekker er nyttig for å stoppe vann fra å komme inn i sekken. Aktive hagemøbelsett inkluderer stoler, bord, parasoller, koselige telt eller sitteunderlag som er viktige for en hyggelig utendørs opplevelse. Disse hagemøbelsettene har velpolstrede lag og elegante design. Aktive vanntette poser holder tingene dine tørre selv i våte situasjoner. Når du er nær bassenger, opplever nedbør eller er i vannsport, holder tingene dine seg trygge fra vannskader. Vanntette poser er egnet for et stort utvalg av aktiviteter, inkludert strandferier, kajakkpadling, båtpadling, fotturer, camping og mer. De beskytter telefoner, klær, matvarer og andre essensielle ting.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk