Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Dräkter och accessoarer

Dräkter och accessoarer simning

Hitta ett brett utbud av Dräkter och accessoarer-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Dräkter och accessoarer

Märken i Dräkter och accessoarer

Hur väljer du din baddräkt och komplement?

Välj baddräkter som erbjuder en bekväm passform och gör det lätt att röra sig. Tänk på tyget, elasticiteten och konstruktionen av baddräkten. Välj material som känns smidigt mot huden och ger tillräckligt med stretch för rörlighet.
Bestäm den primära aktiviteten eller syftet som du kommer att använda baddräkten för. Planerar du att simma varv, sola, ägna dig åt vattensporter eller bara koppla av vid poolen? Olika aktiviteter kan kräva olika typer av baddräkter . Om du till exempel är för aktiv simning kan en strömlinjeformad bikini eller en vältränad bikini vara mer lämplig. Om du letar efter solskydd, överväg baddräkter med UPF tyg Ultraviolet Protection Factor eller välj utslagsskydd och badskjortor.
Välj en baddräkt som passar din personliga stil och dina preferenser. Tänk på faktorer som färg, mönster och design. Enfärgade färger kan vara tidlösa och mångsidiga, medan djärva tryck och mönster kan ge en levande touch. Hitta en stil som får dig att känna dig säker och som speglar din individuella smak.

Simbyxor
Simbyxor är en typ av badkläder designade speciellt för simning och andra vattenrelaterade aktiviteter. De bärs av både män och pojkar och är populära val för simning, strandutflykter och vattensporter. Simbyxor är vanligtvis gjorda av lätta och snabbtorkande material, som nylon eller polyester. Dessa tyger är utvalda för deras förmåga att avge vatten snabbt. Materialen som används är också resistenta mot klor och saltvatten, vilket hjälper till att bibehålla simbyxornas livslängd. De är vanligtvis kortare i längd jämfört med traditionella shorts och kan ha ett elastiskt midjeband med en justerbar dragsko för en säker och anpassad passform. Vissa simbyxor har även ett meshfoder på insidan för att ge extra stöd och förhindra genomskinlighet när de är våta. Dessa byxor kommer i många olika material som nylon och olika märken av simbyxor kommer på marknaden.

Utslagsvakter
Ett rash guard är en sorts skjorta gjord av polyester, nylon eller andra syntetiska material och används för simning. Utslagsskydden försvarar simmaren mot utslag som orsakas av skrapsår eller av solbränna från långvarig exponering för de starka solstrålarna, som solskyddskläder. Surfare bär normalt skyddskläder när de surfar på tidvattnet eller njuter av stranden. Bär ett utslagsskydd i och ur vattnet för att skydda dig från skadliga element.

Strumpor och stövlar
Strumporna och stövlarna som används för att simma är gjorda av vattenvänliga material och tjänar till att hålla foten avslappnad och varm när du är ute i det kalla vattnet. Oavsett om det är för att träna ute i kyligt vatten eller i en pool, håller strumpor och stövlar dina fötter mysiga. Det finns många olika typer av strumpor och stövlar för simning i olika butiker.

Kostymer och shorts
Dräkterna och shortsen för simning är de plagg som är skapade för att bäras av individer som utövar en simaktivitet eller vattenlekar, som dykning och surfing. Olika stilar av kostymer och shorts kan användas av män, kvinnor och barn. Dräkterna och shortsen för simning eller vattensporter är designade på ett sådant sätt att de ger dig fullständig frihet att röra dina kroppsdelar för en bekväm upplevelse.

T shirts och västar
T shirts och västar för simning är åtsittande skjortor gjorda av andningsbart tillverkat tyg som stoppar UV strålar. T shirts och västar är utmärkta för surfing, simning och olika vattensporter. De ger extra skydd mot skadliga UV strålar och repor på kroppen från strandsand och grova ytor.

Mer om kostymer och komplement:
Mer om kostymer och komplement inkluderar tillbehör, huvor, arm och benvärmare och handskar. Du kan köpa alla dessa saker från märken som Arena , Turbo , TYR , Zone3 , Zoggs , Head Swimming , HUUB , och Cressi .