Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Drakt og komplementer

Drakt og komplementer svømming

Finn et bredt utvalg av Drakt og komplementer-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Drakt og komplementer

Merkevarer av Drakt og komplementer

Hvordan velge badedrakt og komplementer?

Velg badedrakter som gir en behagelig passform og gir enkel bevegelse. Vurder stoffet, elastisiteten og konstruksjonen til badedrakten. Velg materialer som føles glatte mot huden og gir tilstrekkelig strekk for bevegelighet.
Bestem den primære aktiviteten eller formålet du skal bruke badedrakten til. Planlegger du å svømme runder, sole deg, delta i vannsport eller bare slappe av ved bassenget? Ulike aktiviteter kan kreve ulike typer badedrakter . Hvis du for eksempel er interessert i aktiv svømming, kan en strømlinjeformet bikini eller en velsittende bikini være mer passende. Hvis du er ute etter solbeskyttelse, bør du vurdere badedrakter med UPF stoff Ultraviolet Protection Factor eller velge utslettbeskyttere og svømmeskjorter.
Velg en badedrakt som passer med din personlige stil og preferanser. Vurder faktorer som farge, mønster og design. Solide farger kan være tidløse og allsidige, mens dristige trykk og mønstre kan gi et levende preg. Finn en stil som får deg til å føle deg trygg og reflekterer din individuelle smak.

Svømmebukser
Svømmebukser er en type badetøy designet spesielt for svømming og andre vannrelaterte aktiviteter. De bæres av både menn og gutter og er populære valg for rekreasjonssvømming, strandutflukter og vannsport. Svømmebukser er vanligvis laget av lette og hurtigtørkende materialer, som nylon eller polyester. Disse stoffene er valgt for deres evne til å kaste vann raskt. Materialene som brukes er også motstandsdyktige mot klor og saltvann, noe som bidrar til å opprettholde levetiden til badebuksene . De er vanligvis kortere i lengde sammenlignet med tradisjonelle shorts og kan ha en elastisk linning med en justerbar snøring for en sikker og tilpasset passform. Noen svømmebukser har også nettingfôr på innsiden for å gi ekstra støtte og forhindre gjennomsiktighet når de er våte. Disse buksene kommer i mange forskjellige materialer som nylon og forskjellige merker av badebukser kommer på markedet.

Utslett vakter
En utslettbeskyttelse er en slags skjorte laget av polyester, nylon eller andre syntetiske materialer og brukt til svømmeformål. Utslettbeskytterne beskytter svømmeren mot utslett forårsaket av riper, eller av solbrenthet fra langvarig eksponering for de sterke solstrålene, som solbeskyttelsesklær. Surfere bruker vanligvis beskyttende klær mens de surfer på tidevannet eller nyter stranden. Bruk en utslettbeskyttelse inn og ut av vannet for å beskytte deg mot skadelige elementer.

Sokker og støvler
Sokkene og støvlene som brukes til svømming er laget av vannvennlige materialer og tjener til å holde foten avslappet og varm mens du er ute i det kalde vannet. Enten det er for å trene ute i kaldt vann eller i bassenget, holder sokkene og støvlene føttene dine behagelige. Det finnes mange forskjellige typer sokker og badestøvler tilgjengelig i forskjellige butikker.

Drakter og shortser
Draktene og shortsene for svømming er klesplagg som er laget for å brukes av personer som praktiserer en svømmeaktivitet eller vannleker, for eksempel dykking og surfing. Ulike stiler av dresser og shorts kan brukes av menn, kvinner og barn. Draktene og shortsen for svømming eller vannsport er designet på en slik måte at de gir deg full frihet til å bevege kroppsdelene for en behagelig opplevelse.

T skjorter og vester
T skjortene og vestene for svømming er tettsittende skjorter laget av pustende produsert stoff som stopper UV stråler. T skjorter og vester er utmerket for surfing, svømming og forskjellige vannsporter. De gir ekstra ly mot skadelige UV stråler og skraper på kroppen fra strandsand og ru overflater.

Mer om dresser og komplementer:
Mer om dresser og komplementer inkluderer tilbehør, hetter, arm og benvarmere og hansker. Du kan kjøpe alle disse tingene fra merkene som Arena , Turbo , TYR , Zone3 , Zoggs , Head Swimming , HUUB , og Cressi .