Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Uimalasit

()

Lajittele

Miten valitset hyvät uimalasit?

Uimalasit ovat erityisesti kehitettyjä laseja, jotka auttavat sinua katsomaan selkeästi veden alle. Läpäisemätön rakenne estää veden tunkeutumisen sisään muodostamalla ilmapussin silmäsi lähelle. On monia syitä, miksi on hyödyllistä käyttää uimalasit uimassa. Uimalaseja tarjoavat tuotemerkit ovat Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo ja Cressi .
Istuvuus on tärkein huomioitava asia, kun valitset hyviä suojalaseja . Sopivuus määräytyy suojalasien sinetin mukaan. Tavallisin suojalasityyppi on soikea, ja niissä on silikoninen sisätiiviste. Kun testaat niitä, tiivisteen tulee olla tiukka, jos ei, niin ne päästävät veden liikkumaan, mutta jos se ei ole tiukka, ne ovat erittäin tiukkoja ja aiheuttavat liikaa rasitusta.
Hyvän uimalasiparin valitseminen on erittäin tärkeää mukavuuden, selkeyden ja vuotamattoman kokemuksen varmistamiseksi vedessä. Tässä on muutamia vinkkejä oikean parin valitsemiseen:

Tärkeintä on löytää suojalasit, jotka istuvat hyvin ja luovat vesitiiviin tiivisteen silmien ympärille.
Harkitse linssityyppiä tarpeidesi ja uintiympäristösi perusteella. Kirkkaat linssit sopivat sisäuintiin ja heikossa valaistuksessa, kun taas sävytetyt tai peilatut linssit tarjoavat UV suojan ja vähentävät häikäisyä kirkkaissa ulkotiloissa. Polarisoidut linssit voivat olla hyödyllisiä avovedessä uinnissa pinnan häikäisyn vähentämiseksi.
Valitse suojalasit , joiden linssit on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten polykarbonaatista. Ne eivät särkyvät tai naarmuuntuvat, mikä varmistaa pitkän käyttöiän. Etsi uimalasit , joiden linsseissä on huurtumista estävä pinnoite. Tämä auttaa ehkäisemään huurtumista ja varmistamaan selkeän näön uinnin aikana. Joissakin uimalaseissa on tämä pinnoite, kun taas toiset saattavat vaatia huurtumista estävän geelin tai suihkeen käyttöä.
Jos uit ulkona tai kirkkaasti valaistussa ympäristössä, valitse uimalasit , jotka tarjoavat UV suojan. Tämä auttaa suojaamaan silmiäsi haitallisilta auringonsäteiltä.
Harkitse hihnan muotoilua ja säädettävyyttä. Valitse suojalasit , joissa on helposti säädettävät olkaimet, jotka tarjoavat turvallisen ja mukavan istuvuuden. Joissakin suojalaseissa on jaetut olkaimet tai säädettävät soljet, jotka mahdollistavat mukautetun istuvuuden.
Tarkista, onko suojalaseissa säädettävä nenäsilta. Tämän ominaisuuden avulla voit muokata linssien välistä etäisyyttä kasvosi muotoon ja sillan leveyteen sopivaksi.

top