up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Aquasphere

googles

googles

uimamaskit

uimamaskit

Treenivarusteet ja tarvikkeet

Treenivarusteet ja tarvikkeet

märkäpuvut

märkäpuvut

miesten uima-asut

miesten uima-asut

naisten uima-asut

naisten uima-asut

Osastot

Kuntouinti

Lasten Kengät

Lasten Uimahousut

Miesten Kengät

Miesten Uimahousut

Naisten Kengät

Naisten Uimahousut

Puvut ja Varusteet

Uimakassit

Uinnin Apuvälineet

Välineet

KAIKKI( Aquasphere )

Aquasphere

Aquasphere on kuuluisa tuotemerkki, jonka tavoitteena on tarjota huippulaadukkaita vesiliikuntavälineitä uinti-, sukeltamiseen ja vesilajien harrastajiin. Aquasphere:n jatkuvan innovaatioihmisen sitoutumisen ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa vesiliikuntateollisuuden johtavana tuotemerkkinä. Olit sitten ammattilaisurheilija tai vapaa-ajan uinti, Aquasphere tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, jotka parantavat suorituskykyäsi ja maksimoida vesikokemuksesi. Aquasphere aloitti matkansa vuonna 1998 Italian. Aquasphere lähti tekemään matkaa tuottaakseen äärimmäisen leikkaavan ääriään myötäileviä tuotteita, jotka työntäisivät suorituskyvyn, mukavuuden ja turvallisuuden rajoja. Aquasphere on tuotemerkki, joka jatkuvasti työntää vesiliikuntavarusteiden rajoja. Pitkän innovaatioiden historiansa ja suorituskykyynsä sitoutuneisuutensa ansiosta Aquasphere tarjoaa uinti-, sukeltamiseen ja vesilajien harrastajiin tarvittavat työkalut, joiden avulla he voivat vapauttaa vesipotentiaalinsa ja nauttia erinomaisesta vesikokemuksesta. Aquasphere tarjoaa parasta vesivarustusta.

Aquasphere-lasit ovat kuuluisia optisen tarkkuutensa ja mukavuutensa vuoksi. Kehittyneiden teknologioiden ansiosta nämä lasit tarjoavat poikkeuksellisen selkeyden veden alla, mikä mahdollistaa uimareille poikkeuksellisen näkemisen. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, mikä takaa pitkäkestoisen suorituskyvyn ja mukavan istuvuuden. Aquasphere-lasit tulevat erilaisissa tyyleissä, mukaan lukien peililinsit kirkkaisiin ympäristöihin, värjätyt linssit ulkoilmauintiin ja läpinäkyvät linssit alhaisessa valaistuksessa. Aquasphere-uintilasit on suunniteltu erityisesti kilpauimareille, jotka etsivät täydellistä etua.
Aquasphere-sukeltajat on suunniteltu voimistamaan propulsiota ja optimoimaan jalkojen voimaa vedessä. Rakenteeltaan korkealaatuisista materiaaleista ja innovatiivisista uintilevyjen suunnittelusta johtuen nämä sukellajat tarjoavat uimareille lisää voimaa ja nopeutta samalla kun se minimoi lihasväsymystä. Aquasphere-märkäpuvut on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista eristystä ja kelluntakykyä avovesiuinnissa. Strategisesti sijoitettujen neopreenin paneelien ansiosta nämä märkäpuvut tasapainottavat täydellisesti joustavuutta ja kelluntakykyä, mikä mahdollistaa uimareille tehokkaan kehon asennon vedessä. Kehittyneen lämpösuojauksen ja mukavan istuvuuden ansiosta Aquasphere-märkäpuvut ovat triatleettien, avovesiuimareiden ja sukeltajien ensimmäinen valinta.
Aquasphere-uintimaskit yhdistävät lasien ja maskien ominaisuudet tarjotakseen uimareille poikkeuksellisen vedenalaisen kokemuksen. Nämä maskit tarjoavat panoraamanäkymän, mikä mahdollistaa uimareille veden tutkimisen selkeyden ja luottamuksen kanssa. Aquasphere-uintivaatteet yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden tarjotakseen monipuolisen valikoiman uimapukuja miehille, naisille ja lapsille. Heidän uintivaatteensa on suunniteltu parantamaan suorituskykyä ja tarjoamaan uimareille optimaalisen vesikomfortin. Aquasphere Aquaspin on revoluutionaarinen vesiliikuntaväline, joka yhdistää spinnaamisen edut veden vastuksen kanssa. Tämä innovatiivinen harjoitusjärjestelmä tarjoaa alhaisen vaikutuksen, korkean intensiteetin harjoituksen, joka vahvistaa useita lihasryhmiä ja parantaa sydän- ja verisuonikunnon kestävyyttä. Aquasphere Aquaspin on täydellinen valinta kuntoiluihmisille, jotka haluavat haastaa itseään vedessä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje