Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Harjoittelu

Harjoittelu uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Harjoittelu tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Harjoittelu

n merkit Harjoittelu

Kuinka valita uimavarusteet aloittelijoille?

Aquagym
Aquagym , joka tunnetaan myös nimellä vesiaerobic tai vesikunto, on uima altaassa harjoitettava liikuntamuoto. Se sisältää erilaisia aerobisia ja vastusharjoituksia vedessä koulutetun ohjaajan ohjauksessa. Aquagym yhdistää vedenkestävyyden edut perinteisen aerobicin ja kuntoharjoittelun periaatteisiin. Veden kelluvuus vähentää vaikutusta niveliin, mikä tekee siitä vähävaikutteisen harjoitusvaihtoehdon, joka sopii kaikenikäisille ja kuntoisille yksilöille.

Evät
Uimaräpylät ovat erikoistuneita uintitarvikkeita, joita käytetään jaloissa lisäämään työntövoimaa ja nopeutta vedessä. Ne on tyypillisesti valmistettu kumista tai silikonista, ja niissä on terämäinen muotoilu, joka ulottuu kantapäästä varpaiden kärkeen.
Uimaräpylöiden päätarkoitus on kasvattaa jalan pinta alaa ja antaa lisää työntövoimaa ja tehoa jokaisella potkulla. Kun räpylät ovat käytössä, ne suurentavat tehokkaasti jalan kokoa, jolloin uimarit voivat siirtää enemmän vettä ja lisätä työntövoimaa. Tämä voi lisätä nopeutta ja tehokkuutta uinnin aikana.

Kelluvat
Uimakellukkeet ovat kelluvia esineitä, jotka on suunniteltu auttamaan yksilöitä ylläpitämään kelluvuutta ja vakautta vedessä. Niitä käytetään yleisesti uinnissa, vesiurheilussa ja vesiurheilussa eri tarkoituksiin, mukaan lukien turvallisuus, uimaan oppiminen ja kuntoharjoittelu.

Uimavetopoijut
Uimavetopoijut ovat suosittuja harjoitteluvälineitä, joita kaikentasoiset uimarit käyttävät eristämään ja vahvistamaan ylävartaloa uidessa. Ne ovat kelluvia laitteita, jotka on tyypillisesti valmistettu vaahtomuovista tai puhallettavista materiaaleista ja jotka on muotoiltu kahdeksaan tai tiimalasiin. Vetopoijut sijoitetaan jalkojen väliin, erityisesti reisien yläpuolelle, lisäämään kelluvuutta ja pitämään jalat pinnalla. Uintivetopoijun päätarkoituksena on parantaa ylävartalon ja käsivarsien voimaa immobilisoimalla jalat. Kun propulsio ei tarvitse potkia, uimarit voivat keskittyä vain ylävartalon liikkeisiinsä, kuten käsivarren lyöntiin ja vartalon pyörittämiseen. Tämä eristys antaa uimareille mahdollisuuden kehittää ja hioa vetotekniikkaansa, lisätä ylävartalon kestävyyttä ja parantaa uintitehokkuutta.

Monofiinit
Uintimonoevät ovat erikoistuneet uimaevät , jotka on suunniteltu yhdistämään molemmat jalat yhdeksi evämäiseksi rakenteeksi. Niitä käytetään usein kilpauinnissa, synkronoidussa uintissa ja virkistysuinnissa tehostamaan työntövoimaa ja uintitekniikkaa.
Uiva yksievä koostuu tyypillisesti yhdestä suuresta evänterästä, joka on valmistettu kevyistä ja joustavista materiaaleista, kuten lasikuidusta tai muovista. Uimarin jalat työnnetään evässä oleviin jalkataskuihin ja jalat kiinnitetään hihnalla tai neopreenisukilla.

Snorkkelit
Uimavedosnorkkelit ovat erikoistuneita harjoituslaitteita, joita uimarit käyttävät parantamaan tekniikkaansa, tehokkuuttaan ja yleistä suorituskykyään vedessä. Nämä snorkkelit on suunniteltu erityisesti uimiseen ja eroavat tavallisista snorklaamiseen tai sukeltamiseen käytettävistä snorkkeleista.
Uintisnorkkeli koostuu vedenpinnan yläpuolelle ulottuvasta putkesta, jonka avulla uimarit voivat hengittää kääntämättä päätään sivulle tai nostamatta sitä vedestä. Snorkkeliputki on kiinnitetty päähihnaan tai uimalakiin sen kiinnittämiseksi, jolloin uimarin suu ja nenä jäävät vapaaksi hengittämään.

Uimamelat
Uimamelat ovat laitteita, joita uimarit käyttävät harjoittelun aikana. Se koostuu taipuisasta pinnoitteesta, jota pidetään uimarin käden päällä ja joka on sidottu uimarin käden takaosaan säädettävillä naruilla. Mela on yleensä lävistetty rei´illä.

Kilpavyöt ja sirunauhat uimiseen
Kilpavyöt ja sirunauhat ovat kaksi erittäin arvokasta vaihdetta, jotka arvioivat suoritustasi. Chip nauha on normaalisti yhdistetty nilkkaan. Kilpavyötä käytetään selässä suorituksen laskemiseen.

Lisää valmennuksesta:
Lisää koulutusta ovat tarvikkeet, pullot, kelluntahousut, vetopuvut, sukat, allasnuudelit, potkulaudat ja naruhanskat. Kaikkia näitä koulutustuotteita tarjoavat tuotemerkit ovat Arena , Turbo , Speedo , Adidas ja TYR .