Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Uimavarusteet

Uimavarusteet

Löydä laaja valikoima tuotteita Uimavarusteet tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laitteet

n merkit Laitteet

Kuinka valita uimavarusteet?

Suojalasit

Sukelluslaseilla on keskeinen rooli uinnissa. Nämä suojalasit suojaavat silmiäsi ahdistukselta. Se auttaa sukeltajia näkemään hyvin veden alla. Kun näkee paremmin veden alla, sukeltajat voivat olla tietoisia ympäristöstään. Se saa myös sukeltajien silmät tuntumaan mukavalta ja suojalta veden alla. Näiden sukelluslasien käyttäminen välttää silmävamman.

Naamiot

Uintia varten käytettävät kokonaamarit ovat turvallisia ja käteviä snorklausretkille. Uintinaamari, joka tunnetaan myös nimellä uimamaski tai uimalasit , on suojalasit, jotka on suunniteltu käytettäväksi uidessa tai vesiaktiviteetteissa. Sitä käytetään ensisijaisesti parantamaan vedenalaista näköä, suojaamaan silmiä vedeltä ja kloorilta ja parantamaan yleistä uintikokemusta. Maskin hihnaa voidaan muokata sukeltajan päähän sopivaksi.

Nenäklipsit

Uimarin nenäpidikkeitä käytetään pitämään vettä nenästä ulkopinnalla, jossa on lievää vesistressiä. Kun vapaasukeltaja laskeutuu syvemmälle, vedenpaine nousee. Noin kymmenen metrin kohdalla vesivoima on kaksinkertainen valtameren tasolla vallitsevan ilmakehän stressin kanssa ja nousee syvyyden myötä. Sukeltajien on kyettävä vetämään nenäklipsiä tehokkaasti.

Uimahatut

Uimahattu on tiukka päähine, joka on suunniteltu uimareiden käytettäväksi. Se on valmistettu joustavasta, vedenpitävästä materiaalista, tyypillisesti lateksista tai silikonista. Uimalakit palvelevat erilaisia tarkoituksia, mukaan lukien:

Suojaa hiuksia kloorilta, suolavedeltä ja muilta kemikaaleilta uima altaassa tai avovedessä. Se luo esteen hiusten ja veden välille, mikä vähentää mahdollisia vaurioita, jotka aiheutuvat pitkäaikaisesta altistumisesta näille elementeille.
Uimalakkin käyttäminen voi auttaa parantamaan veden hydrodynamiikkaa vähentämällä vastusta. Korkin sileä pinta mahdollistaa veden virtaamisen helpommin pään ympärillä, mikä lisää nopeutta ja tehokkuutta.
Uimalakkeja käytetään yleisesti julkisissa uima altaissa ja kilpailuuinnissa hygieniastandardien ylläpitämiseksi. Lippalakit auttavat pitämään hiukset kurissa ja minimoivat irtoavien hiusten irtoamisen vedessä, mikä voi tukkia suodattimet ja vaikuttaa veden laatuun.

Uimakorvatulpat

Uimakorvatulpat ovat laitteita, jotka on suunniteltu suojaamaan korvia vedeltä uidessa tai vesiaktiviteetteissa. Ne ovat pieniä, yleensä valmistettu silikonista tai muista vedenpitävistä materiaaleista ja sopivat tiukasti korvakäytävään. Uimakorvatulpat palvelevat useita tarkoituksia:

Uivien korvatulppien ensisijainen tehtävä on estää veden pääsyn korvakäytävään. Ne luovat tiivisteen, joka auttaa pitämään korvat kuivina, mikä vähentää korvatulehdusten riskiä.
Uimakorvatulpat voivat auttaa tasoittamaan painetta korvan sisällä toimintojen, kuten sukelluksen tai suuremmissa syvyyksissä uinnin, aikana. Ne auttavat ylläpitämään tasapainoa ja estämään epämukavuutta tai mahdollisia paineen muutosten aiheuttamia vahinkoja. Korvatulpat voivat auttaa vähentämään kovien tai häiritsevien äänien vaikutusta uintiympäristöissä, kuten tungosta uima altaissa tai äänekkäässä vesiurheilussa.

Lisätietoa uimavarusteista:

Lisävarusteet, pyyhkeet ja huurtumisenestoaineet ovat olennaisia osia uintivälineissä. Voit ostaa näitä uimavarusteita näiltä merkeiltä: Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway ja Cressi . Pyyhkeet ovat kannettavia ja erityisen vettä imukykyisiä, joten sukeltajat voivat kuivua nopeasti. Nämä takit ovat muunneltava lämpöpakkaus sukeltajille. Nämä neopreenihousut sukeltamiseen on valmistettu läpäisemättömästä materiaalista.