Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Funky Trunks

Noin Funky Trunks
"Funky Trunks on tunnettu australialainen merkki, joka kehittää ja valmistaa kloorinkestäviä uimapukuja kokeneille ja harrastelijoille ympäri maailmaa. Yritys esittelee upean valikoiman uimapukuja, alusvaatteita ja uimavarusteita sekä miehille että naisille. Vuonna 2002 Funky Trunks loi ensimmäisen uimapukunsa. Funky Trunks on merkki, joka on rakastettu kansallisella, paikallisella ja olympiatasolla ja joka on todella mullistanut uimisen maailman.
Funky Trunks on eloisaa ja luovaa uimapukumerkkiä, joka on uudelleenmääritellyt uinnin maailman ainutlaatuisella tyylillään ja omistautumisellaan toiminnallisuudelle. Heidän rohkeat ja silmiinpistävät painokuvionsa ovat muodostuneet ikoniksi, edustaen brändin ilkikurista ja aktiivista henkeä. Epätavallisista malleista, jotka tarttuvat katseeseen, perinteisiin malleihin, joissa on twisti, Funky Trunks esittelee uimapukuja, jotka erottuvat altaassa ja sen ulkopuolella.
Ylittäen pelkät uimapuvut, Funky Trunks tarjoaa myös valikoiman asusteita ja vaatteita, kuten harjoitusvälineitä, uimalakkeja, uimalaseja, uimalakkeja ja vapaa-ajan vaatteita, jotka välittävät samaa tunnetta yksilöllisyydestä ja muodista. Sukella valtakuntaan, jossa tyyli kohtaa toiminnallisuuden ja jossa voit ilmaista ainutlaatuisen persoonallisuutesi yksi roiske kerrallaan.

Funky Trunksin uimapuku- ja asustekokoelma

Funky Trunks -briefit on luotu kestämään jokapäiväisen käytön ja pesun rasituksia, säilyttäen värikylläisyytensä ja muotonsa pitkään. Joustavat vyötärönauhat on suunniteltu istumaan mukavasti ilman epämukavuutta tai ärsytystä. Funky Trunksin uimapuvut on suunniteltu tarjoamaan mukavan ja istuvan istuvuuden, varmistaen, että uimari voi liikkua vapaasti ja luottavaisesti vedessä. Uimapuvut on valmistettu kestämään kloorin vaikutuksia, varmistaen, että värit säilyvät kirkkaina ja kangas pysyy kestävänä, vaikka uima-allasta käytettäisiin säännöllisesti. Funky Trunksin reput ovat tyylikäs ja käytännöllinen lisä merkin kokoelmaan, tarjoten yhdistelmän luovuutta, toiminnallisuutta ja kestävyyttä. Nämä reput on suunniteltu vastaamaan urheilijoiden, uimareiden ja yksilöiden tarpeita, jotka nauttivat ainutlaatuisista ja silmiinpistävistä luomuksista päivittäisissä tarvikkeissaan.
Funky Trunksin uimalasit ovat tunnettuja omalaatuisista ja hauskoista malleistaan. Nämä silmiinpistävät painokuvat ja värit erottavat ne perinteisistä uimalaseista, antaen uimareille mahdollisuuden ilmaista omaa ainutlaatuista tyyliään.
Funky Trunksin uimalakit on yleensä valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä kankaista, kuten lateksista tai silikonista, tarjoten pitkäikäisyyttä ja kestävyyttä.
Funky Trunksin lasten uimapuvut tarjoavat aurinkosuojan, tarjoten lisäkerroksen suojaa haitallisilta UV-säteiltä.
Funky Trunksin miesten uimapuvut ovat saatavilla erilaisina malleina erilaisiin mieltymyksiin. Heidän kokoelmansa kattaa erilaisia uintilajeja ja vartalotyyppejä."