Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Astralpool

Noin Astralpool
Astralpool, tunnettu nimi uima-altaiden ratkaisujen maailmassa, on lähtenyt liikkeelle alasta sen perustamisesta vuonna 1969 Espanjassa. Tämä visioitava yritys on kehittynyt globaaliksi johtajaksi, tarjoten laajan valikoiman huippuluokan altaaseen liittyviä laitteita ja tarvikkeita. Sitoutuen innovaatioon, laatuun ja kestävään kehitykseen, Astralpool on mullistanut tavan, jolla nautimme altaistamme. Koristeellisista ja toimivista altaiden suojuksista, jotka suojaavat investointiasi innovatiiviseen valaistusratkaisuun, joka luo houkuttelevan tunnelman, Astralpoollla on kaikkea.
Astralpool on ollut luotettu nimi altaoiden alalla neljän vuosikymmenen ajan. Heidän sitoutumisensa innovaatioon, laatuun ja kestävään kehitykseen on ansainnut heille globaalin maineen. Olipa tarpeesi huippuluokan altaan laitteet, älykkäät suodattimistemme, suolaveden kloorausratkaisut, tehokkaat altaanpumput tai tyylikkäät altaatarvikkeet, Astralpool on sinun kattamassasi. Ui Astralpool:n maailmaan ja nauti altaasi ilon, joka on aina valmis nautittavaksi.

Astralpool on sinun tie altaasi täydellisyyteen

Astralpooln altaalaitteiden valikoima on suunniteltu muuttamaan altaasi rentoutumisen ja hauskanpidon oasiksi. Älykkäistä altaanlämmittimistä ja pumppuista alan uusimpiin valaistusjärjestelmiin, heidän tuotteensa palvelevat jokaista altaan ylläpitoon ja nautintoon liittyvää asiaa. Astralpoolin altaalaitteet tunnetaan kestävyydestään ja tehokkuudestaan, varmistaen, että altaasi pysyy kirkkaana ja kutsuvana kaikkina vuodenaikoina. Puhtaan, kimaltavan veden on tunnusmerkki hyvin hoidetusta altaasta, ja Astralpoolin suodattimistemme avulla saat juuri sen. Edistyksellisellä tekniikalla ja superior suodatusmateriaaleilla nämä järjestelmät poistavat epäpuhtauksia ja haitallisia aineita, jättäen altaanveden raikkaaksi ja terveelliseksi.
Sano hyvästit perinteisille kloorihoidoille ja tervetuloa Astralpoolin suolaveden kloorausjärjestelmille. Nämä järjestelmät käyttävät suolaa tuottaakseen klooria, tarjoten pehmeämmän ja luonnollisemman uimakokemuksen. Niillä ei ainoastaan pidä altaanvedesi kirkkaana, vaan ne varmistavat myös, että ihosi ja silmäsi pysyvät ärsytyksestä vapaana. Astralpoolin suolaveden järjestelmät ovat alhaisen huoltotarpeen ja kustannustehokkaat, tarjoten kestävämmän tavan nauttia altaasi. Altaankiertojärjestelmän sydän, altaanpumppu, on se, jossa Astralpool loistaa. Heidän altaanpumppujensa valikoima yhdistää tehon ja tehokkuuden tehokkaaseen verenkiertoon, ylläpitäen veden laatua ja säästäen energiaa. Erilaisilla ko’oilla ja konfiguraatioilla, Astralpoolin altaanpumput palvelevat kaikkien muotoisten ja kokoisien altaiden tarpeita, varmistaen, että altaasi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.
Paranna altaan kokemustasi Astralpoolin laajan valikoiman altaatarvikkeiden avulla. Astralpoolin altaatarvikkeet on suunniteltu tekemään altaaympäristöstäsi vieläkin kutsuvampi ja nautittavampi perheen ja ystävien kesken.