Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Elektroniikka

Elektroniikka uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Kuinka valita elektroniikka uimiseen?

Toimintakamerat

Toimintakamerat ovat aivan kuin tavalliset kamerat, jotka napsauttavat valokuvia ja videoita, mutta toisin kuin tavalliset kamerat, toimintakamerat toimitetaan useilla lisävarusteilla, joiden avulla voit liittää ne uimapukuun ja tuoda ne veden alle. Action kamerat luovat kuviasi ja videoitasi herättämään sinut henkiin ja antavat ystäväsi ja sukulaisesi nähdä tarkalleen, missä käyt veden alla uidessasi.

Aktiivisuuden seurantalaitteet

Aktiivisuusseurantalaitteet ovat laitteita, joilla seurataan aktiivisuuttasi, ja myös uimarit käyttävät niitä tietojensa seurantaan uidessa. Sitä voidaan käyttää uidessa pintavesissä, koska niissä on vedenpitävä ominaisuus. Se sulkee näytön ja kaiuttimet automaattisesti uinnin aikana estääkseen veden pääsyn sisään. Aktiivisuusmittarit seuraavat vedon tyyppiä, matkaa, kaloreita, uintikierroksia ja sykettä.

Audio

Uimaääni on eräänlainen kaiutin, jolla ne viedään veden alle, ja se on erityisesti suunniteltu toimimaan veden alla, jotta uimarit voivat kuulla musiikkia uidessaan. Ne on suunniteltu vedenpitäväksi, ja ne kiinnitetään yleensä uima asuntoihin, jotta voit nauttia musiikista veden alla. Ne ovat vedenpitäviä ja niitä on saatavana useissa eri malleissa. Voit ostaa uintiäänen Speedolta, Zone3:lta, TYR:ltä, Cressiltä, Finisiltä, Shokzilta, SEACilta ja Finisiltä.

Sekuntikellot

Uintisekuntikello on taitava kello, jota käytetään uimarin rutiinin ja kierroksen keston tarkkailuun. Jotta voit soveltua syvällisempään valmennukseen ja uintiaikaan, tarvitset sekuntikellot, jotka näyttävät ajan minuuteissa, sekunneissa ja sekunnin sadasosassa. Uintia varten käytettävät sekuntikellot koostuvat vedenpitävistä ominaisuuksista, jotta voit helposti ottaa ne veteen uinnin aikana ja arvioida tietosi oikein.

Kellot

Kelloissa , joita käytetään uimiseen, on kaista arviointi ja GPS tunnistin. SWOLF seurannan avulla kello laskee uintikykysi vetojen lukumäärän ja keston mukaan. Se tunnistaa myös käyttämäsi vedon. Voit pitää hyvinvointiasi silmällä VO2 Max mittasuhteilla ja sisäänrakennetulla syketunnistimella. Näitä kelloja on monia eri tyylejä ja ominaisuuksia.

Lisää elektroniikasta:

Lisää elektroniikasta ovat tarvikkeet, varaosat ja kennot . Lisävarusteisiin kuuluvat akut ja laturit sekä näiden elektroniikan kotelot. Varaosat ovat komponentteja, joita käytetään korvaamaan, kun jokin koneen osa ei toimi. Ja solut ovat esineitä, jotka tarjoavat toimivien elektronisten laitteiden tehon. Voit ostaa niitä Speedo , Zone3 , TYR , Cressi , Finis , Shokz ja SEAC .