Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Arena

Arena

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Arena
Arena on tunnettu merkki kilpauimareille valmistettujen kilpauimapukujen valmistamiseksi. Merkki aloitti toimintansa noin 50 vuotta sitten, vuonna 1973, Italian kaupungissa Tolentinossa. Arena tarjoaa laadukkaita ja innovatiivisia tuotteitaan lähes 103 maassa. Merkki on onnistunut ansaitsemaan luottamuksen kuluttajiaan ympäri maailmaa. Oikean uimapuvun valitseminen voi olla ratkaisevaa, se voi helposti auttaa parantamaan suoritustasi ja tällä tavoin voit uida helpommin ja nopeammin.
Arena on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka tuottavat suuria laadukkaita uimapukuja uusimpien ja edistyksellisimpien teknologioiden avulla, jotta uimari voi keskittyä täysin kilpailuun ilman huolta uimapuvusta. Jos olet aloittelija tai ammattiuimari, tutustu kokoelmaan Swiminnissa. Merkki varmistaa, että jokainen hetki ja hetki veden alla on unohtumaton, koska sen korkeateknologiset ja innovatiiviset tuotteet ovat täydellinen valinta kaikille.

Arenalla on oikea uimavaruste sinulle

Arena tarjoaa laajan luokan uimapukuja. Arena-uimapuvut ovat erittäin kevyitä, ja niiden ihoon sopivat muodot tekevät sinusta erittäin mukavan. Arena-uimapukujen vastustuskyky kloorille on 100% polyesterikankaan ansiosta, joka on suunniteltu yksilöllisesti niin, että ne sopivat erinomaisesti urheilijoille.
Naisten osalta on olemassa valtava valikoima Arena-bikineitä, jotka ovat saatavilla monissa eri muodoissa, väreissä ja kuvioissa. Voit löytää satoja tuotteita bikinikokoelmasta, joista voit näyttää superluokkaiselta ja mukavalta uidessa. Lisäksi brändillä on myös laaja valikoima Arena-uimashortsit miehille. Nämä shortsit antavat sinulle riittävästi itseluottamusta harjoitella kuin mestari, koska ne ovat ajattomia uimapukuja urheilijoille. Arena-sukat ovat täydelliset ja mukavimmat käytettäväksi, koska ne ovat erittäin kevyitä, venyviä ja hyvin istuvia puuvillasta ja lateksista valmistettuja materiaaleja.
Jos aiot sukeltaa uima-altaaseen, toinen tärkeä asia ovat uimahuput. Arena-uimahuput ovat kestäviä ja mukavia käyttää veden alla, koska ne on valmistettu silikonista, joka auttaa suojaamaan hiuksiasi ja ne ovat saatavilla myös useissa väreissä. Arena-uintikahvat tarjoavat lisätukea ja voimaa. Toinen elintärkeä väline ammattiuimareille on Arena-sormukset, jotka on innovatiivisesti suunniteltu auttamaan urheilijoita uimaan helpommin niiden uskomattomien muotoilujen ansiosta. Merkki tarjoaa myös tarvikkeita, kuten Arena-lasit, jotka sopivat helposti mihin tahansa kasvotyypille. Lasit, joita käytetään niissä, takaavat selkeän näkyvyyden vedessä, hengittävyyden ja anti-sumun kyvyn, mikä tekee niistä universaaleja uimasilmälaseja kaikille.