Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Uima-altaat

Uima-altaat uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Uima-altaat tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Uima-altaat

n merkit Uima-altaat

Maanpäällisen uima altaan valinta ja asennus

Ilmastointi

Altaan ilmastointijärjestelmällä tarkoitetaan altaan jäähdytysjärjestelmää , joka auttaa säätelemään uima altaan veden lämpötilaa ja pitämään sen miellyttävällä tasolla. Se on suunniteltu viilentämään uima altaan vettä kuumalla säällä tai alueilla, joilla on korkea lämpötila, mikä tarjoaa käyttäjille nautinnollisemman uintikokemuksen.

Laitteet

Maanpäällisten uima altaiden asennuslaitteet sisältävät monia erilaisia asioita. Markkinoilla on saatavilla varustesarjoja altaiden asentamiseen. Useimmat sarjat sisältävät altaan perusreunuksen, pohjakiskon, ylähyllyn ja tangot, vuorauksen, pumpun ja suodattimen sekä tikkaat.

Suodatus

Uima altaan suodattamiseen käytetyt työkalut tunnetaan suodattimina. Allassuodatin on olennainen osa uima altaan kiertojärjestelmää, joka auttaa poistamaan vedestä epäpuhtauksia ja roskia. Sillä on ratkaiseva rooli allasveden puhtauden ja kirkkauden ylläpitämisessä. Allassuodattimen ensisijainen tehtävä on kerätä ja vangita epäpuhtaudet, kuten lika, lehdet, hyönteiset, öljyt ja muut altaaseen pääsevät hiukkaset. Se estää näitä epäpuhtauksia kiertämästä takaisin altaaseen ja varmistaa, että vesi pysyy puhtaana ja turvallisena uimiseen.

Puhallettavat altaat

Ilmatäytteiset uima altaat ovat kannettavia ja väliaikaisia uima altaita, jotka on valmistettu PVC:stä tai muista kestävistä muovimateriaaleista. Nämä altaat on suunniteltu täytettäväksi ilmalla, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon uima altaan kaltaisen ympäristön luomiseen takapihallesi tai ulkotilaan. Ilmatäytteisiä altaita on erikokoisia, muotoisia ja mallisia, aina pienistä lasten kahluualtaista suurempiin altaisiin, joihin mahtuu useita aikuisia. Niissä on yleensä ilmakammiot tai osastot, jotka on täytettävä ilmapumpulla. Kun altaan seinät ja lattia on täytetty täyteen, ne muuttuvat jäykiksi, jolloin se pystyy pitämään vettä uimista ja pelaamista varten. Nämä uima altaat ovat suosittuja niiden kohtuuhintaisuuden, helppokäyttöisyyden ja siirrettävyyden vuoksi. Ne voidaan helposti tyhjentää ja varastoida, kun ne eivät ole käytössä, mikä tekee niistä kätevän vaihtoehdon niille, jotka haluavat väliaikaisen allasratkaisun tai joilla on rajoitetusti tilaa. Ilmatäytteiset uima altaat ovat usein suosittu valinta lapsiperheille tai niille, jotka haluavat nauttia virkistävästä uinnista takapihallaan ilman maan sisäisen tai maanpäällisen uima altaan kustannuksia ja pysyvyyttä.

Teräs allas

Teräsallas viittaa uima allasrakenteeseen, jossa käytetään teräspaneeleja ensisijaisena rakenneosana. Teräsaltaat tunnetaan lujuudestaan, kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. Ne valitaan usein vaihtoehdoksi perinteisille betoni tai lasikuitualtaille.
Teräsaltaassa altaan seinät on rakennettu teräspaneeleista, jotka on tyypillisesti valmistettu galvanoidusta teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä. Nämä paneelit on suunniteltu kestämään altaan veden aiheuttamaa painetta ja tukemaan altaan yleistä eheyttä.
Yksi teräsaltaiden eduista on niiden suunnittelun monipuolisuus. Teräspaneelit voidaan helposti muotoilla erilaisiin muotoihin, mikä mahdollistaa räätälöinnin ja joustavuuden uima altaan suunnittelussa. Lisäksi teräsaltaat ovat suhteellisen nopeita asentaa muihin allastyyppeihin verrattuna, koska paneelit voidaan valmistaa esivalmisteltuna paikan päällä ja sitten koota paikan päällä.

Putkimaiset altaat

Putkimaiset uima altaat , jotka tunnetaan myös nimellä runkoaltaat tai metallirunkoaltaat, ovat maanpäällisiä uima altaita, jotka on rakennettu metalli tai PVC putkista. Nämä uima altaat ovat suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Putkimaiset uima altaat koostuvat tukevasta rungosta, joka on valmistettu metalli tai PVC putkista, jotka on yhdistetty muodostamaan altaan kehä. Putket pidetään tyypillisesti yhdessä liittimillä tai liitoksilla, jolloin saadaan vakaa ja kestävä rakenne. Altaan seinät kiinnitetään sitten runkoon, joka on yleensä valmistettu kestävistä PVC tai vahvistetuista kangasmateriaaleista.
Näitä altaita on eri muotoisia ja kokoisia, mukaan lukien pyöreät, suorakaiteen muotoiset ja soikeat, ja ne sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja käytettävissä olevaan tilaan. Niitä on saatavana myös eri korkeuksilla, mikä mahdollistaa eri syvyydet. Yksi putkimaisten altaiden tärkeimmistä eduista on niiden yksinkertainen asennusprosessi. Ne voidaan asentaa ilman laajoja kaivauksia tai monimutkaisia rakennustöitä.

Lisää uima altaista:

Lisää uima altaista ovat tarvikkeet ja osat, puhdistus, huonekalut, suojat ja kannet. Voit ostaa nämä kaikki maanpäällisen uima altaan asentamiseen tarvittavat tavaramerkit esim. Speedo , Intex , Gre , Aktive , Zoggs , Bestway ja Head Swimming .