Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Tuotemyynti

Tuotemyynti uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Tuotemyynti tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Tuotemyynti

n merkit Tuotemyynti

Lahjaideoita uimareille

Mukit

Mukit ovat yksi parhaista vaihtoehdoista, jos haluat antaa lahjaksi jollekin, joka rakastaa uintia. Mukeja käytetään monien nesteiden, kuten maidon, teen ja kahvin, juomiseen. Jos uimari on teen tai kahvin ystävä, voit valita sen hänelle lahjaksi ja ilahduttaa. Mukeihin on saatavilla monia erilaisia materiaaleja, kuten keramiikkaa tai lasia. Voit ostaa mukeja Turbo , Zoggs , Kruskis ja Madwave .
Keramiikka on yleinen mukivalikoima, koska se pitää lämpöä ja on ympäristöystävällisempi kuin muut materiaalit. Muihin materiaaleihin verrattuna keramiikka on halvempaa, kätevämpää ja kapasiteettia suurempi.

Lelut

Jos uimari on lapsi, jolle aiot valita lahjan, lelut ovat paras vaihtoehto. Uintiin liittyvät lelut ovat hyvä idea lahjaksi. Uintia harrastavien lasten leluja ovat esimerkiksi vaahtonuudelit, kellukkeet ja merieläinhahmot.
Lasten lelut ja vesipallopallot voivat lisätä uintitoimintaan hauskanpitoa ja jännitystä. Olipa lapsesi oppimassa uimaan tai nauttii jo vedestä, nämä lelut voivat parantaa hänen kokemustaan ja auttaa kehittämään tärkeitä uintitaitoja.
leluja ja vesipalloja ja kannustaa lapsia osallistumaan aktiiviseen leikkiin vedessä. He voivat nauttia pallon heittämisestä, kiinniotosta ja syöttämisestä, mikä auttaa parantamaan käsien ja silmän koordinaatiota, motorisia taitoja ja yleistä fyysistä kuntoa.
Leluilla ja vesipalloilla leikkiminen voi auttaa lapsia rakentamaan itseluottamusta veteen. Kun ne ovat vuorovaikutuksessa lelujen kanssa, ne viihtyvät vedessä ja kehittävät vahvemman tasapainon ja hallinnan tunteen. Lelut ja vesipallot lisäävät jännitystä ja nautintoa uimiseen. Ne tekevät uimisesta kiinnostavampaa ja viihdyttävämpää lapsille, motivoivat heitä viettämään enemmän aikaa vedessä ja kehittävät elinikäistä rakkautta uimiseen.
Kun valitset leluja ja vesipalloja , aseta turvallisuus etusijalle. Valitse leluja, jotka on suunniteltu erityisesti vesikäyttöön ja valmistettu myrkyttömästä materiaalista. Varmista, että ne ovat iän mukaisia eivätkä aiheuta tukehtumisvaaraa.

Korut

Valitse koruja , jotka on valmistettu vesivaurioita kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, titaanista tai silikonista. Nämä materiaalit ovat kestäviä, korroosionkestäviä ja kestävät altistuksen vedelle, kloorille ja suolavedelle. Etsi koruja , jotka on nimenomaisesti merkitty vedenpitäviksi tai vedenpitäviksi. Nämä osat on suunniteltu kestämään jatkuvaa altistumista vedelle ja säilyttämään eheytensä jopa voimakkaan uinnin tai vesiurheilun aikana. Valitse koruja , joissa on turvalliset hakaset tai sulkimet, jotta et menetä vahingossa uinnin aikana. Magneettiset tai lukittavat lukot ovat erinomaisia vaihtoehtoja, koska ne lisäävät turvallisuutta ja mielenrauhaa.
Valitse koruja , jotka on helppo puhdistaa ja huoltaa. Etsi paloja, jotka voidaan helposti huuhdella makealla vedellä uinnin jälkeen poistaaksesi kaikki jäämät tai kemikaalit. Korut uinnin ystäville voivat olla henkilökohtaisen tyylin ja yksilöllisyyden jatke. Etsi kappaleita, jotka kuvastavat mieltymyksiäsi, kuten merenkulkuaiheisia kuvioita, vesiaiheisia kuvioita tai symboleja, jotka resonoivat rakkautesi vesiurheiluun. Ilmaise intohimoasi uimiseen valitsemallasi koruilla.