up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Palautuminen ja Hoito uinti

Palautuminen ja Hoito uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Palautuminen ja Hoito tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Palautuminen ja Hoito

n merkit Palautuminen ja Hoito

Mikä auttaa kipeisiin lihaksiin uinnin jälkeen?

Nivelsuojat

Nivelsuojainten hyödyn on todistettu olevan riittävä paljastamaan kipeät lihakset ja ne voivat auttaa lievittämään kipua, turvotusta ja painetta lihaksissa urheilun tai muun fyysisen toiminnan aikana. Urheilijat käyttävät nivelsuojaimia polvillaan suojaamaan ne vaurioilta putoamisen tai osuman varalta. Nivelsuojaimia käytetään murtumien ja vammojen hillitsemiseen.

Sähköstimulaattorit

Sähköstimulaattorit , jotka tunnetaan myös nimellä sähköinen lihasstimulaatio EMS laitteet, ovat laitteita, jotka käyttävät sähköisiä impulsseja stimuloimaan lihasten supistuksia. Ne on suunniteltu tukemaan lihasten harjoittelua, palautumista, kuntoutusta ja fysioterapiaa. Sähköstimulaattorit toimivat lähettämällä sähköpulsseja iholle asetettujen elektrodien läpi, jotka sitten aktivoivat alla olevat lihakset. Sähköstimulaattoreiden tuottamat sähköimpulssit jäljittelevät keskushermoston tuottamia luonnollisia sähköisiä signaaleja aktivoidakseen lihaskuituja. Stimuloimalla lihaksia sähköstimulaatio voi auttaa parantamaan lihasvoimaa, kestävyyttä ja sävyä. Se voi myös auttaa vähentämään lihaskipua ja edistämään verenkiertoa, auttamalla lihasten palautumista intensiivisten harjoitusten tai vammojen jälkeen.

Ensiapu

Ensiapu sisältää yleensä erilaisia välttämättömiä tarvikkeita, jotka auttavat hoitamaan naarmuja, epäpuhtauksia ja vaurioita, kuten nyrjähdyksiä ja viiltoja. Ensiapupakkaus on kokoelma lääkinnällisiä tarvikkeita ja laitteita, joita käytetään ensihoitoon vamman, sairauden tai hätätilanteen sattuessa. Se on suunniteltu helposti saavutettaviksi, ja se sisältää joukon tärkeitä tavaroita yleisten vammojen tai lääketieteellisten sairauksien hoitoon. Ensiapupakkauksen sisältö voi vaihdella käyttötarkoituksen mukaan, mutta useimmissa pakkauksissa on joitain perusesineitä.

Älykkäät vaa´at

Kehonjärjestelymittaukset sisältävät kehon rasvan, lihasmassan, proteiinien määrän ja sykkeen. Ajan myötä käyttäjä voi huomata erityisesti painonpudotuksensa tai hyvinvointiohjelmansa vaikutukset. Älyvaaka, joka tunnetaan myös nimellä yhdistetty tai digitaalinen vaaka, on eräänlainen vaaka, joka käyttää edistynyttä tekniikkaa lisätoimintojen tarjoamiseen pelkän ruumiinpainon mittaamisen lisäksi. Se on suunniteltu yhdistämään älypuhelimiin, tabletteihin tai muihin laitteisiin Bluetoothin tai Wi Fi yhteyden kautta, jolloin käyttäjät voivat seurata ja analysoida painoaan ja muita kehon koostumusmittareita. Nämä vaa´at käyttävät tyypillisesti biosähköistä impedanssianalyysiä BIA mittaamaan painon lisäksi myös muita kehon koostumuksen mittareita, kuten kehon rasvaprosenttia, lihasmassaa, luun tiheyttä, veden painoa ja paljon muuta.

Itsehieronta ja pressoterapia

Itsehieronta ja pressoterapia ovat kaksi tekniikkaa, joita käytetään terapeuttisiin tarkoituksiin, erityisesti lihasten rentoutumisen, kivun lievityksen ja verenkierron parantamisen aloilla.
Itsehieronnassa, kuten nimestä voi päätellä, käytetään käsiä, sormia tai erityisiä työkaluja paineen kohdistamiseen ja pehmytkudosten käsittelemiseen kehon eri osissa. Itsehierontatekniikat voivat kohdistaa tiettyihin jännittyneisiin, arkoihin tai epämukaviin alueisiin, kuten kaulaan, hartioihin, selkään, käsiin tai jalkoihin. Itsehieronnan aikana käytetty paine voi lievittää lihasjännitystä, lisätä verenkiertoa ja lievittää stressiä. Halutusta vaikutuksesta riippuen voidaan käyttää erilaisia tekniikoita, kuten vaivaamista, pyöriviä liikkeitä tai lempeitä vedyksiä.
Pressoterapia , joka tunnetaan myös nimellä pneumaattinen kompressiohoito, on hoito, jossa raajoihin tai tiettyihin kehon osiin kohdistetaan hallittua painetta erikoislaitteilla. Nämä laitteet koostuvat tyypillisesti puhallettavista kammioista tai hihoista, jotka on kääritty käsiteltävän alueen ympärille. Kammiot täyttyvät ja tyhjenevät peräkkäin luoden hellävaraisen hierovan vaikutuksen, joka stimuloi veren ja imunestekiertoa.

Lisää toipumisesta ja hoidosta:

Lisää palautumisesta ja hoidosta ovat teippaus, henkilökohtaiset hygieniatuotteet, urheiluvoiteet, rullat ja hierontapallot . Voit ostaa kaikkia näitä palautumis ja hoitotuotteita osoitteista Zone3 , Turbo , Sailfish , Garmin , Softee ja Madwave .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje