up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Zodiac

Zodiac

KAIKKI ( Zodiac )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Zodiac

Zodiac, on mukavuuden ja puhtauden ratkaisuiden alalla pioneeri, on ollut johtava tuotemerkki markkinoilla jo vuosikymmeniä. Voimattomalla sitoutumisellaan innovaatioihin Zodiac on mullistanut tavan, jolla ihmiset kokevat mukavuutta kodeissaan ja ylläpitävät uima-altaitaan. Ilmastointijärjestelmistä uima-altaiden puhdistusrobotteihin Zodiacin monipuolinen tuotevalikoima on jatkuvasti asettanut uusia alan standardeja. Merkin sitoutuminen kestävyyteen näkyy sen ekologisissa jäähdytysratkaisuissa, jotka palvelevat sekä asuin- että liikekohteita. Vuosien aikana merkki on kehittänyt teräväpiirteisiä uima-altaiden puhdistusratkaisuja, jotka yksinkertaistavat ylläpitoa.
Zodiacin matka alkuperäisestä tilaisuudesta nykyiseen asemaansa mukavuuden ja puhtauden ratkaisujen johtajana osoittaa innovaatioiden, luotettavuuden ja asiakastyytyväisyyden perinnön. Monipuolisen tuotevalikoimansa, mukaan lukien ilmastointijärjestelmät, uima-altaiden puhdistusratkaisut, lämpöpumput ja uima-altaiden puhdistusrobotit, kautta Zodiac jatkaa elämänlaatua yksilöille ja perheille ympäri maailmaa. Tämä innovaatio merkitsi merkittävää harppaus uima-altaiden ylläpidossa, koska robotin liikkuvat itsenäisesti uima-altaan läpi, harjaten seiniä, puhdistaen lattioita ja tehokkaasti suodattaen roskia.

Zodiac Innovating Comfort ja Cleanliness for Decades

Zodiacin lähtö ilmastointiin päivään juontaa sen perustamiseen keskimmäisen 20. vuosisadan puolivälissä. Energiankulutuksen, luotettavuuden ja edistyneiden jäähdytysteknologioiden keskittyessä Zodiacin ilmastointijärjestelmät saivat nopeasti maineen antaessaan ylivertaista mukavuutta. Zodiacin ilmastointiyksiköt on suunniteltu luomaan täydellinen sisäilmasto, yhdistämällä innovaation ja mukavuuden jokaiseen jäähdytysjaksoon. Havaittaessa tarve tehokkaalle uima-altaiden ylläpidolle Zodiac lähti mukaan uima-altaiden puhdistusteollisuuteen. Zodiacin uima-altaiden puhdistuslaitteet yhdistävät älykkään suunnittelun voimakkaaseen suorituskykyyn, varmistaen kristallinkirkkaan veden ja hygieenisen uimaympäristön. Merkin sitoutuminen huippuosaamiseen on vahvistanut sen aseman go-to-valintana uima-altaiden omistajille, jotka etsivät luotettavuutta ja käytännöllisyyttä.
Zodiacin innovaatio laajeni lämmitysratkaisuihin, kun se esitteli edistyneen lämpöpumputeknologiansa. Zodiacin lämpöpumput on suunniteltu tehokkaasti säätelemään uima-altaan lämpötilaa, jotta uima-altaan ystävät voivat nauttia suosikkiaktiivisuudestaan ympäri vuoden. Nämä lämpöpumput priorisoivat energiatehokkuutta, tarjoten ei vain optimaalista mukavuutta, vaan myös vähentävät ympäristövaikutuksia. Zodiac-lämpöpumppujen avulla käyttäjät voivat pidentää uima-altaaseen kausia vähentäen samalla energiantarvetta. Omaksumalla teknologisen aallon automaatiosta Zodiac esitteli tilan-of-the-art uima-altaan puhdistusrobotin. Varustettu älykkäillä algoritmeilla ja teräväpiirteisillä sensoreilla Zodiacin uima-altaan puhdistusrobotti takaa perusteellisen puhdistuksen, säästäen uima-altaan omistajille aikaa ja vaivaa. Robottin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja tehokas suorituskyky ovat tehneet uima-altaan ylläpidosta vaivatonta ja hauskempaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje