Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Laukut

Laukut uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Laukut tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laukut

n merkit Laukut

Uintilaukkutyypit

Reput

Uimareppu on erikoisreppu, joka on suunniteltu uimareille ja vesiurheilun harrastajille. Se on erityisesti suunniteltu kuljettamaan ja kuljettamaan uima asuja, varusteita ja henkilökohtaisia tavaroita uima altaalle, rannalle tai muihin vesiaktiviteetteihin ja sieltä pois. Uimareput on yleensä valmistettu vedenpitävistä tai vettä hylkivistä materiaaleista, kuten nailonista tai polyesteristä. Tämä auttaa suojaamaan repun sisältöä vesivahingoilta, olipa kyseessä sitten märät uimapuvut, roiskeet tai altistuminen sääolosuhteille.
Uimarepuissa on usein useita lokeroita, taskuja ja järjestelyjä, jotka auttavat pitämään uimavarusteet ja henkilökohtaiset tavarat järjestyksessä. Näissä lokeroissa voi olla taskuja suojalaseille, uimamyssyille, vesipulloille, pyyhkeille ja muille välttämättömille tarvikkeille. Märkien ja kuivien osastojen erottaminen on myös yleistä, jotta märät tavarat pidetään erillään kuivista.

Kuivat laatikot

Kuivalaatikot ovat säiliöitä, joita käytetään pitämään tärkeät tarvikkeet poissa vedestä. Kun menet uimaan, on suuri riski saada välttämättömät tavarasi kastumaan vedestä. Monet ulkouimarit käyttävät kuivalaatikoita pitääkseen tarvikkeensa kuivina ja suojattuna vedeltä, koska vesi voi helposti vahingoittaa monia tärkeitä laitteita ja tarvikkeita.

Kuivat säkit

Kuivasäkit ovat erikoispusseja tai säkkejä, jotka on suunniteltu pitämään niiden sisällä oleva sisältö kuivana, vaikka ne altistuvat vedelle tai muille kosteille olosuhteille. Niitä käytetään yleisesti ulkoiluun, kuten retkeilyyn, vaellukseen, melontaan, veneilyyn ja muihin vesiurheilulajeihin. Kuivasäkit valmistetaan tyypillisesti vedenpitävistä tai vettä hylkivistä materiaaleista, kuten nailonista, polyesteristä tai vinyylistä. Nämä materiaalit luovat esteen, joka estää veden pääsyn pussiin ja pitää sisällön kuivana myös märissä olosuhteissa. Niissä on usein rullasuljinjärjestelmä. Rullasuljin muodostaa vesitiiviin tiivisteen, joka estää veden pääsyn pussiin.

Evälaukut

Pusseja , joilla uimaevät säilytetään niissä, kutsutaan eväsäkeiksi . Nämä laukut on valmistettu kestävästä materiaalista ja vuorattu suojapäällysteellä, jotta ne voivat suojata eväsi kaikilta vaurioilta matkustaessasi paikasta toiseen. Eväpusseja on erikokoisia uimaevien koon mukaan. Eväpusseja tarjoavat tuotemerkit ovat Aktive , Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway , ja Cressi .

Vaihdelaukut

Pusseja, joita käytetään uimavarusteiden pitämiseen niissä, kutsutaan varustekasseiksi. Vaihdelaukkuja voidaan käyttää myös muiden veteen liittyvien varusteiden, kuten vesipallotarvikkeiden ja vesiaerobisten materiaalien säilyttämiseen. Uintivarusteita käytetään pitämään syrjään muista uimatarvikkeista, joten uimarit käyttivät varustekasseja pitääkseen varusteensa erillään ja turvassa.

Lisää laukuista:

Lisää laukuista ovat esimerkiksi rantakassit, voimistelulaukut, kylpytuotekassit ja kaupunkikassit. Rantakasseja käytetään rantatavaroiden säilyttämiseen niissä. Kuntosäkkejä käytetään kuntosalitarvikkeiden säilyttämiseen niissä. Toalettipusseissa säilytetään hammasharjatahnaa ja saippuaa. Kaupunkilaukkuja käytetään myös tavaroiden säilyttämiseen, kun haluat matkustaa paikasta toiseen.