Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Träningsmaskiner

Träningsmaskiner fitness

Hitta ett brett utbud av Träningsmaskiner-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Träningsmaskiner

Märken i Träningsmaskiner

Hur väljer man den bästa träningsmaskinen för dig?

Ellipticals

Att inkludera ellipstrarna i din konditionsträning kan hjälpa till att stärka din kärna, lungor och muskler, samtidigt som du ökar din uthållighet, förbättrar din balans och bränner en massa kalorier. Det är också ett fantastiskt val om du har ledproblem.

Motionscyklar och inomhuscykling

Motionscyklar och inomhuscykling avser stationär träningsutrustning utformad för att simulera upplevelsen av att cykla medan du vistas på ett ställe. De ger ett bekvämt sätt att delta i kardiovaskulära träningspass och förbättrar underkroppens styrka och uthållighet inomhus. Det finns olika typer av motionscyklar och inomhuscyklar , som var och en erbjuder unika funktioner och fördelar:

Upprätt motionscykel : Denna typ av motionscykel liknar en traditionell cykel med en upprätt körställning. Sitsen är placerad ovanför pedalerna och styret är placerat högre upp. Upright cyklar är väl lämpade för användare som vill ha en mer avslappnad körupplevelse och ett träningspass som i första hand fokuserar på underkroppen.
Liggande motionscykel : Liggande cyklar har en mer tillbakalutad sits med ett ryggstöd, vilket placerar föraren i en mer bekväm och stödd position. Pedalerna är placerade framför användaren snarare än under dem. Liggcyklar väljs ofta av individer som söker ett träningspass med låg effekt som är skonsamt mot lederna. Spin cyklar : Spin cyklar är designade för att nära efterlikna känslan av utomhuscykling och används ofta i inomhuscyklingsklasser. De har vanligtvis ett tungt svänghjul som ger en jämn och konsekvent pedalrörelse. Spin cyklar har ofta justerbart styre och säten, vilket gör att förare kan hitta sin optimala körställning.

Multigym

Multigym är tyngdlyftande träningsmaskiner som, som termen säger, är multifunktionella. En enda utrustning som kan träna dina armar, rygg, ben, bröst och mer. Till och med glädjande nog kommer multigym med en mängd olika vikter, så när du förbättrar dig kan du förbättra utmaningen med din träning.

Rullar

Cykelrullar är en typ av träningsutrustning för inomhuscykling som används av cyklister för att simulera att cykla inomhus. De består av en uppsättning av tre cylindriska trummor monterade på en ram. De två bakre trummorna är anslutna till den främre trumman med ett band eller paraboliska rullar. Cykelns framhjul vilar på den främre trumman, medan bakhjulet sitter på de två bakre valsarna.
Cyklister använder cykelrullar som ett sätt att träna inomhus när utomhuscykling inte är möjligt eller bekvämt. Att köra på rullar kräver lite mer balans och kontroll jämfört med att använda stationära tränare, eftersom cykeln inte är fixerad på plats. Detta kan hjälpa till att förbättra balansen, core stabiliteten och tramptekniken.
Att cykla på rullar engagerar fler muskler, eftersom cyklisten behöver aktivt balansera cykeln genom att göra ständiga styrjusteringar. Det kan också hjälpa cyklister att utveckla ett mjukare pedalslag, eftersom plötsliga eller ryckiga rörelser kan leda till instabilitet på rullarna.
Att använda rullar kan dock vara utmanande, särskilt för nybörjare, eftersom det kräver bra balans och koordination. Vissa cyklister använder ett stödställ eller vägg för att hjälpa dem att ta sig av och på rullarna och stabilisera sig när de startar.

Löpband

Löpband erbjuder flera fördelar:

Bekvämlighet: Löpband ger ett sätt att träna inomhus oavsett väder eller tid på dygnet.
Kontrollerad miljö : Du kan styra variabler som hastighet och lutning för att skräddarsy din träning efter din konditionsnivå och dina mål.
Kardiovaskulär träning: Löpband erbjuder effektiv konditionsträning, vilket hjälper till att förbättra hjärthälsa och bränna kalorier.
Löpyta dämpning : Många löpband har dämpade ytor som kan vara skonsammare mot leder jämfört med löpning på hårda ytor utomhus.
Träningsspårning : Många löpband kommer med inbyggda träningsprogram och möjligheten att spåra dina framsteg över tid.
Löpband finns i en mängd olika modeller med olika funktioner och prisklasser. Vissa avancerade modeller erbjuder interaktiva funktioner som inbyggda skärmar för att streama träningspass eller ansluta till träningsappar. Innan du köper ett löpband är det viktigt att överväga dina träningsmål, tillgängligt utrymme och budget för att hitta det som bäst passar dina behov.

Mer om träningsmaskiner
Fler träningsmaskiner inkluderar multistationstillbehör, tränartillbehör och roddmaskiner. Du kan köpa dessa träningsmaskiner från dessa märken: Tacx , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , RDX Sports , Fitfiu Fitness , Bodytone och Tunturi .