Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Väskor och ryggsäckar

Väskor och ryggsäckar fitness

Hitta ett brett utbud av Väskor och ryggsäckar-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor och ryggsäckar

Märken i Väskor och ryggsäckar

Hur väljer man den perfekta väskan för att gå till gymmet?

Ryggsäckar

Ryggsäckar gör att du kan ta med dina tillhörigheter säkert. De flesta ryggsäckar är lätta och stretchiga, och de ger det bästa skyddet för biprodukterna inuti dem. Ryggsäckar är vanligtvis gjorda av material som bomull, canvas eller nylon. Dessa tyger är de mest hållbara och kan motstå mycket slitage och slitage över tid.

Utrustningsväskor

Utrustningsväskor kan tillverkas av polyester och ett stort urval av andra material och har utvecklats speciellt för att hjälpa dig att få din utrustning där du behöver den. Det stora utbudet av utrustningsväskor säkerställer att de passar dina krav, utan problem med omständigheterna. Oavsett om du letar efter en stor väska med bälten, en väska med virvlar, väskor gjorda av canvas eller väskor som är ogenomträngliga, kommer du att hitta en för dig.

Gymsäckar

Tekniskt sett är en gymsäck gjord för att transportera nödvändigheter till och från en studio, ett gym eller ett gym. Idag används gymsäckar till så mycket extra. De kan användas som övernattningsväskor, flygbolagshandbagage, ryggsäckar för vandring eller någon annanstans som dynamiska människor går med enheter att bära. En liten gymsäck är alltid en bra idé.

Axelväska

Axelväskor består av en rem som är tillräckligt lång för att hängas över axeln. På de flesta väskor är bältena hårt stödda. Remmen är utvecklad för att vridas över axeln för att hållas uppe av den och tas med handsfree av användaren.

Toalettpåsar

Toalettväskor är bärbara behållare i allmänhet påsar med dragkedja eller dragsko som bär kroppshygien och toalettartiklar såsom tandkräm och tandborste, bomullspinne, tandtråd, deodorant, pincett, nagelklippare, tvål och mycket mer. Enkelt ställt är ett toalettartiklar en liten behållare som används för att hålla de hygieniska biprodukterna du behöver när du reser.

Midjepaket

Ett midjepaket är en liten väska som bärs runt midjan för att bära personliga föremål och väsentligheter. Den består vanligtvis av en påse eller ett fack fäst vid en bälteliknande rem som fästs runt midjan. Midjepaket är designade för bekvämlighet, vilket gör att bäraren har enkel tillgång till sina tillhörigheter samtidigt som de håller händerna fria. Huvuddelen av påsen är påsen eller facket där föremål kan förvaras. Denna påse kan variera i storlek och har ofta en dragkedja eller annan stängning för att hålla innehållet säkert.
Påsen fästs i ett band som är tänkt att fästas runt midjan. Denna rem kan justeras för att passa olika midjestorlekar. Du kan köpa dessa bältesväskor från dessa märken: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Lonsdale och Everlast .
Att välja den perfekta väskan för att gå till gymmet innebär att man överväger faktorer som storlek, egenskaper, hållbarhet, komfort och stil. Här är en guide som hjälper dig att välja rätt gymväska :

Storlek och kapacitet : Tänk på vad du ska ha med dig till gymmet – träningskläder, skor, handdukar, vattenflaska, toalettartiklar etc. Välj en väska med tillräckligt med utrymme för att bekvämt få plats med allt du behöver utan att vara alltför skrymmande.
Fack och fickor : Leta efter en väska med olika fack och fickor som hjälper dig att organisera dina tillhörigheter. Separata fack för skor, våta kläder och småsaker kan vara praktiskt.
Material och hållbarhet : Välj en väska gjord av slitstarka material som tål daglig användning och slitage av gymutrustning. Vattentåliga material är också ett plus för att skydda dina föremål från fukt.
Bekväma remmar och handtag : Kontrollera om väskan har vadderade axelremmar och bekväma handtag för enkel att bära. Justerbara och vadderade remmar kan hjälpa till att fördela vikten jämnt och förhindra obehag.
Ventilation och luktkontroll : Om du bär svettiga kläder eller skor, välj en väska med ventilationsfunktioner för att förhindra uppbyggnad av lukt. Vissa väskor har ventilerade fack för detta ändamål.
Stängning och säkerhet : Leta efter väskor med säkra stängningar, som dragkedjor eller spännen, för att hålla dina föremål säkra medan du är på resande fot.
Stil och design : Välj en väska som speglar din personliga stil. Gymväskor finns i olika utföranden och färger, från sportiga till snygga, så att du kan hitta en som passar dina preferenser.
Bäralternativ : Fundera över hur du vill bära väskan. Vissa väskor har både axelremmar och handtag, medan andra kan ha en crossbody rem.
Ytterligare funktioner : Vissa väskor kommer med extra funktioner som inbyggda USB portar, hörlurshål, nyckelhållare och fickor för vattenflaskor. Utvärdera dessa funktioner utifrån dina behov.