Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Born Living Yoga

Born Living Yoga
Information för Born Living Yoga
Born Living Yoga är ett aktivt sportmärke som erbjuder ett brett sortiment av yogakläder och träningsaccessoarer för män och kvinnor. Detta märke grundades 2017 av Arianne Puig och hennes son Álvaro Roca och är beläget i Madrid, Spanien. Detta märke skapades när grundaren insåg bristen på athleisure-alternativ så de startade detta märke för att erbjuda högkvalitativa yogakläder och accessoarer tillverkade med ekologiska material. Snart blev detta projekt världsberömt på grund av dess design, kvalitet, innovation och trend. Deras mål är att främja välbefinnande och fysiska övningar för ett hälsosamt och glatt liv.
Born Living Yoga leder människor till en lämplig fysisk livsstil genom sina kläder och uppmuntrar dem att följa en hälsosam och fit livsstil. Produktutbudet av Born Living Yoga inkluderar skjortor, leggings, toppar, yogamattor och mycket mer. Deras aktiva sportkläder erbjuder en bra kombination av komfort och stil som möter kraven för yogaträning och fitnessaktiviteter.

Yogakläder och accessoarer för Bron Living yoga

Born Living Yoga leggings är världsberömda på grund av sina bekväma och stretchiga material, som levererar flexibilitet och komfort vid olika yogapositioner och övningar.
Born Living Yoga-matta består av många olika material som levererar en bekväm och hållbar yta som hjälper till att mjuka upp kroppen och ger ordentligt grepp under olika yogarörelser. Born Living Yogatops är skapade för att leverera komfort, rätt rörelse, andningsförmåga och stil. Dessa yogatops har speciella ventilationsfunktioner för att hjälpa till att reglera kroppstemperaturen och hålla dig avslappnad under din träning. Deras väskor är speciellt utformade säckar som levererar en lämplig och enkel väg att bära och förvara dina yogatillbehör. Born Living Yoga träningsutrustning inkluderar flaskor och träningsband som hjälper dig att uppnå fitnessmål effektivare och hålla dig hydrerad.
Born Living Yogamänskläder levererar komfort, en full rörelsefrihet och funktion under yogaträning och andra fysiska övningar. Yogamänskläder inkluderar jackor, byxor, skjortor och mycket mer. Born Living Yogakvinnors kläder hjälper till att anpassa de unika rörelser och positioner som ingår i yoga samtidigt som det ger andningsförmåga med stil.