up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Asics Leggings Silver Knee

Asics Leggings Silver Knee

Asics Leggings Silver Knee

Asics Leggings Silver Knee

Asics Leggings Silver Knee

Asics Leggings Silver Knee

Asics Leggings Silver Knee

plus
Asics

Asics Leggings Silver Knee

Produktbeskrivelse Asics Leggings Silver Knee

Søket etter den perfekte treningsbukse er over, takket være ankomsten av disse tre fjerdedel lengde capri buksene til menn. Disse ASICS-buksene er ideelle for enhver form for trening, og er et viktig plagg for trening, og deres fuktighetsklærende stoff holder deg kult selv i de mest intense øktene. Det myke, elastiske strikkede stoffet holder deg komfortabel gjennom hele treningen, med flat, elastisk midjebånd som gir støtte og det praktiske trekordet i midjen, justerbart justering for perfekt passform. I mellomtiden beskytter deres flate sømmer deg mot chafing helt til siste minutt. Enkel å lagre med tanker, tees og hoodies, er disse treningsbuksene pent innredet med en skjult lomme for å håndtere de viktigste når du trenger å henge håndfri.

Egenskaper:

Myk, strikkstrikk

Utmerket fuktighetsstyringsegenskaper

Flat sømmer for null chafing

Flatt elastisk linning med dragkledning

Skjult lomme

spesifikasjoner:

Materiale: 92% polyester, 8% spandex


Finn ut Asics Leggings Silver Knee på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Herreklær salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Tights produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos traininn.

Spesifikasjoner Asics Leggings Silver Knee

Lengde
Tre kvarter
Farge
Svart
Funksjoner
Strekk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up