up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Asics Sko Conviction X 2

Asics Sko Conviction X 2

Asics Sko Conviction X 2

Asics Sko Conviction X 2

Asics Sko Conviction X 2

Asics Sko Conviction X 2

Asics Sko Conviction X 2

plus
Asics

Asics Sko Conviction X 2

Produktbeskrivelse Asics Sko Conviction X 2

Gjør du en intens treningsrutine? Conviction X 2 er en treningssko som er laget for å være holdbar . Når det gjelder justeringen, oppleves den som en sokk på foten. De er designet for å oppnå tilstrekkelig ytelse i treningsøktene med lav intensitet fordi profilen deres er ganske flat.

Utformingen av denne modellen er preget av å være kompakt og funksjonell . Konstruksjonen av overdelen uten sømmer bidrar til å forbedre svette. Modellen legger til Lace Garage Technology, en elastisk lomme med lav profil som hjelper til med å holde blonder effektivt, og eliminerer dem fra veien, og ligger på baksiden av skoen. Mellomsålen inneholder SpEVA-malen som forbedrer ytelsen. Skoen har en fast hæl for å kontrollere balansen. Feste er forbedret med et beltesystem i øvre område.

Øvre front ble bygget for å forbedre været på foten . Jacquard-mesh er designet for å forbedre komforten inne og unngå friksjonen som genereres når du kler skoen. Hælfallet til denne modellen er 4 millimeter. Asics skapte denne skoen med et integrert ventilasjonssystem som eliminerer tilstedeværelsen av varm luft.

Bygget for høy intensitetstrening med integrert Lace Garage? teknologi, en perforert sokkel, sømløs øvre konstruksjon, nytt øvre design med forbedret passform. Vekt: 12,2. Heel Høyde: 10mm. Forfoot Høyde: 6mm.

Egenskaper:

Perforert Sockliner: Optimaliserer fuktdrenering og forbedrer pustevnen.

Sømløs konstruksjon: Bruken av sømløse materialer reduserer potensialet for irritasjon og friksjon forårsaket av tradisjonelle sømmer og sømmer.

Lace Garage? teknologi: En lomme som gjør at snørebåndene kan bli tucked inn og unexposed.


Er du ute etter Asics Sko Conviction X 2? Hos traininn finner du alle typer Trainers produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Asics, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår fitness butikk.

Spesifikasjoner Asics Sko Conviction X 2

Farge
Svart
Anbefalt bruk
Fitness

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bra produkt, veldig stabilt

-

Veldig behagelig og gir en god følelse av stabilitet for styrkeøvelser (knebøy, burpies, trinn osv.).

God kvalitet

-

De ser veldig bra ut og virker veldig komfortable.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up