up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Calvin klein Hettegenser Logo Poly-

Calvin klein Hettegenser Logo Poly-

Calvin klein Hettegenser Logo Poly-

Calvin klein Hettegenser Logo Poly-

plus
Calvin klein

Calvin Klein Hettegenser Logo Poly-

Produktbeskrivelse Calvin klein Hettegenser Logo Poly-

Myk poly bomull blanding lett fleece stoff.
Dobbel sideslip i lommene.
Calvin Klein Signature Branding Print.


Calvin klein Hettegenser Logo Poly- har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Calvin klein Hettegenser Logo Poly- som du har kjøpt hos traininn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett fitness butikk oppdage en rekke produkter av merket Calvin klein og fullføre din bestilling av fitness produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Calvin klein Hettegenser Logo Poly-

Hette
Without hood
Farge
Svart
Glidelåslengde
Uten glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up