up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall Matte Yoga 5 Mm

Casall Matte Yoga 5 Mm

Casall Matte Yoga 5 Mm

Casall Matte Yoga 5 Mm

plus
Casall

Casall Matte Yoga 5 Mm

Produktbeskrivelse Casall Matte Yoga 5 Mm

Å trene yoga er en utmerket måte å få kontakt med deg selv, så for å utvikle alle fordelene med det trenger du en yogamatte . Dens komfort tilpasset for å oppnå maksimal avslapning og konsentrasjon for å oppnå maksimal fleksibilitet og fullstendig trivsel.

Tykkelsen på Casall yogamatte beskytter deg ved støttesømmene og fremmer avslapning. I tillegg har den godt grep på bakken og en adherens designet for myke yogas.

Og best av alt, kan du bære din yogamatte hvor som helst takket være de faste og myke stroppene. Denne matten er for de høye sluttbrukernes krav.

Naturgummien gjør den tung som gir god stabilitet og grep mot gulvet.

Leveres med en trykt midtlinje.


Ønsker du mer fitness produkter fra merket Casall? Hos traininn, din nett fitness butikk har du til din disposisjon et stort antall fitness produkter relatert til Casall Matte Yoga 5 Mm. Akurat nå er Casall Matte Yoga 5 Mm på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av fitness utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Casall Matte Yoga 5 Mm

Farge
Brun
Produkttype
Mats

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up