up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Funkita Rapid Racer

Funkita Rapid Racer

Funkita Rapid Racer

Funkita Rapid Racer

Funkita Rapid Racer

Funkita Rapid Racer

Funkita Rapid Racer

plus
Funkita

Funkita Rapid Racer

Produktbeskrivelse Funkita Rapid Racer

Designet med glatte linjer og sittende komfortabelt under kneet, er vår Rapid Racer stram den perfekte følgesvenn, uansett hvilken treningsøkt du gjør.

Egenskaper:

Laget med kule for å berøre italiensk stoff som strekker seg til kroppen din, toveis strekk, slik at du har frihet til å bevege deg, midtstilt, dobbelt lagret linning for komfort og støtte, sikker glidelås og hemmelig intern lomme, reflekterende logo for nattløp.Funkita Rapid Racer har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Funkita Rapid Racer som du har kjøpt hos traininn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett fitness butikk oppdage en rekke produkter av merket Funkita og fullføre din bestilling av fitness produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Funkita Rapid Racer

Lengde
Tre kvarter
Farge
Hvit
Funksjoner
Reflekterende detaljer

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up