up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Funkita Stramt Full Speed

Funkita Stramt Full Speed

plus
Funkita

Funkita Stramt Full Speed

Produktbeskrivelse Funkita Stramt Full Speed

En full lengde tett med funksjonspaneler og en jevn, smigrende passform som skinner til kroppen din.

Flytt med komfort og kompresjon i stil slik at du føler deg best gjennom hele treningen.

Egenskaper:

Laget med kule for å berøre italiensk stoff som strekker seg til kroppen din, toveis strekk, slik at du har frihet til å bevege deg, midtstilt, dobbelt lagret linning for komfort og støtte, sikker glidelås og hemmelig intern lomme, reflekterende logo for nattløp.Funkita Stramt Full Speed har den offesielle garantien fra merket Funkita. Handling i vår nett fitness butikk vil du ha Funkita Stramt Full Speed hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 57.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Funkita Stramt Full Speed

Lengde
Lang
Farge
Svart
Funksjoner
Reflekterende detaljer

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up