up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Krf Gel&Airmesh

Krf Gel&Airmesh

plus
Krf

Krf Gel&Airmesh

Produktbeskrivelse Krf Gel&Airmesh

Lær eksteriør.

Høy tetthet struktur.

Håndlaget mold i propylen nylon og super eva for støtdemping.

Med airmesh for å fremme svette.

Med syntetisk fôr for lengre levetid.

Gel fylling.

Standard krølling spesialdesignet størrelse og form.

Elastisk velcro-lukning.

Målinger:

28 x 19 x 5 cm.Finn ut Krf Gel&Airmesh på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Combat sport equipment salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Pads og skjold produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos traininn.

Spesifikasjoner Krf Gel&Airmesh

Farge
Svart
Rød
Produkttype
Skjold

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up