up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

plus
Nike

Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

Nike Alpha Womens High Support Sports Bra har støpte kopper for en innkapslet passform. Nike Alpha er designet for aktiviteter med stor innflytelse som basketball og fotball, og tilbyr en modifisert racerback-design for et naturlig spekter av bevegelser.

Egenskaper:

Dri FIT-teknologi bidrar til å holde deg tørr og komfortabel.

Støpte kopper gir form og støtte.

Justerbar baklukking gir en tilpassbar passform.

Modifisert racerback-design lar deg bevege seg fritt.

Perforeringer foran gir ekstra ventilasjon.

spesifikasjoner:

75% NYLON 25% SPANDEX


I tillegg Nike i Sports-BH Med Høy Støtte Alpha kategorien Dameklær fra din nett fitness butikk kan du finne andre produkter relatert med Tops. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Nike hos traininn vil du finne et stort variasjon av fitness produkter som også kan interessere deg. Nike er fokusert på innovasjon og forbedre fitness opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Nike Sports-BH Med Høy Støtte Alpha

Farge
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

-

Komfortabel og robust

-

Veldig behagelig bh med god støtte. Se opp for størrelsene, de har en annen nomenklatur, jeg endte opp med å bestille en litt større størrelse.

Beste toppen av nike

-

Jeg har flere Nike sportstopper, og denne er uten tvil den beste, og den har høy styrke, god sugeevne og designet er vakkert. Jeg anbefaler det 100% ikke bare for kvaliteten, men også for sikkerheten som dette nettstedet formidler, forsendelsen var rask og prisen var utrolig.

Effekt trening

-

God støtdemping i de forskjellige treningsmodalitetene, selv de mest intense. Brystene passer perfekt selv for de store. Bra materiale.

Flott !!

-

Produktet ankom den planlagte datoen, artikkelen er av god kvalitet, akkurat som bildet og feste er veldig bra, jeg anbefaler det.

Nydelig kvalitet, går litt stort

-

Jeg var mellom en britisk størrelse 6 og 8 iført en B / C kopp. Jeg gikk for en størrelse S, men jeg tror at neste gang jeg vil gå for en størrelse XS, da jeg allerede bruker den innerste kroken bak og koppene ikke er så trykkende som jeg ønsker. Kvaliteten er flott, stroppene på baksiden virker ganske sterke og designen som nydelig.

Passer perfekt

-

Produktet oppfyller kravene fullt ut, ble tilbudt billigere enn konkurrentene, levert veldig raskt og er også perfekt! Anbefales!

Veldig bra

-

Bra vare billigere enn andre konkurrenter og levert raskt

Som forventet!

-

Perfekt forståelse for kvinner med bryst.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up