up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

plus
Nike

Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Den store som endrer alt:

Nike FE / NOM Flyknit Women's Sports Bra er ikke bare vår letteste vekt høye støtte bh ennå, men også den første som har Nike Flyknit teknologi. Gjennom samme prosess som brukes til å lage vårt bærekraftige Flyknit-fottøy, har bHen blitt revolusjonert for å levere uovertruffen støtte, komfort og en nesten sømløs, knapt det føles.

Minimer Sprett, maksimere tillit:

Vi har brukt en svært teknisk innovasjon for å løse et tilsynelatende uløselig problem - og resultatet er en utrolig enkel bh. Flyknit-teknologien integrerer områder av støtte og strekker seg nøyaktig hvor du trenger det, noe som resulterer i minimal sprett for maksimal komfort og selvtillit.

Revolusjonerende Komfort:

Et enkeltlag laget av utrolig mykt stoff som konturerer til kroppens form, holder denne bhen en ultralett, minimal følelse gjennom selv de høyeste intensitetsøvelsene.

Bærekraftig ytelse:

Siden 2012 har Flyknit-fottøysteknologien redusert nesten 1,6 millioner kilo avfall. Nå, via samme opprettelsesmetode, er denne sportsbaren 30% lettere og mer bærekraftig - enn andre høyt støttede Nike bras.

Egenskaper:

Ventilasjon i høye varmeområder bidrar til å holde deg kult

spesifikasjoner:

Stoff: Forside: 100% nylon. Rygg: 61% nylon / 39% elastan. Underkrok: 62% nylon / 38% elastan.

Omsorg:

Maskinvask


Hvis du ønsker å vite mer om Nike Sports-Bh Phenom Flyknit, eller andre produkter av merket Nike i Dameklær kategorien hos traininn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine fitness aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Tops kolleksjon som du kan velge fitness produkter fra Nike, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Nike Sports-Bh Phenom Flyknit

Farge
Grå
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Den perfekte sportsbh

-

Jeg elsker det, det holder perfekt løst og er veldig behagelig

God

-

Høy støtte og behagelig. Bra for trening. Takk

Kul topp

-

Veldig høy kvalitet og stilig topp, jeg har lett etter den lenge. Takk for rask levering!

Perfekt produkt

-

Alt perfekt, det kom veldig fort, og det opprinnelige produktet !!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up