Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

banner campana

OM TRAININN

Ønsker du å komme i form? Følg målene dine med Traininn , få alt utstyret du trenger for å holde deg i form hele året.

banner detalle

Hvor ligger Traininn?

Traininn er en del av Tradeinn -gruppen, som ligger i Celrà (Girona, Spania) på Calle Pirineus, 9. Traininn er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av sportsutstyr. Fra Traininn -anleggene i Spania sendes alle slags sportsprodukter over hele verden.

Hvor kan du kjøpe fra Traininn?

Fra hele verden! Gjennom Traininn kan du kjøpe alle slags sportsutstyr, og vi sender det direkte hjem til deg eller til et innsamlingssted, uansett hvor du er i landet. Noen av landene vi sender til er Argentina, Brasil, Mexico, Chile, Ecuador, Peru, Colombia, Sør -Afrika, USA, Canada, Australia, India, New Zealand, Malaysia, Filippinene, Spania, Storbritannia, Frankrike, Italia, Sveits, Holland, Polen, Portugal, Danmark, Sverige, Finland, Norge og Russland.

Hvis landet ditt ikke vises i listen over land øverst til venstre på skjermen, betyr det at vi ikke sender til det landet. Vær oppmerksom på at produktene til noen av merkene vi selger, ikke er autorisert til å bli sendt i noen bestemte land på grunn av merkets distribusjonspolicy.

Hva slags materiale selges på Traininn?

Hos Traininn, din nettbutikk for fitness, finner du hundrevis av modeller av treningsprodukter som treningssykler, tredemøller, treningsapparater og styrketreningsmaskiner. Vi har et bredt utvalg av produkter og treningsutstyr for menn og kvinner. Vi spesialiserer oss i henhold til disiplinen du praktiserer, for eksempel aerobic, cross-training, kondisjonstimer og utendørs trening. Vi har lagerklær og treningsutstyr fra merker som Under Armour, Adidas, Reebok, 2xu, Nike, Casall, Lonsdale, Saucony, Skins og mange flere. Vi har også en ernæringskatalog som inneholder geler, shakes og proteintilskudd, slik at du har alle næringsstoffene og energien du trenger for å dyrke sport.

banner detalle

Er det pålitelig å kjøpe fra Traininn?

Traininn er en av de 17 butikkene som er spesialisert på sport i Tradeinn -gruppen, med over 1 000 000 legitime produkter og over 1 500 pålitelige merker som kan sendes til over 190 land rundt om i verden.
Vi stoler på mening fra mer enn 20 millioner kunder som har kjøpt på en helt sikker måte i Traininn og dermed har hatt en god kjøpsopplevelse i din pålitelige nettbutikk.

Er det trygt å kjøpe på Traininn?

Å kjøpe på Traininn er helt trygt. Tradeinn legger stor vekt på sikkerhet i online transaksjoner og betalinger . Av denne grunn er alle kjøp du gjør på nettstedet vårt 100% sikre.
Traininn har inngått et samarbeid med Adyen og Secure Payments for å garantere maksimal sikkerhet i betalinger og forebygging av svindel og mislighold. Enten du betaler med kredittkort eller foretar en bankoverføring, kan du stole på at bestillingen blir foretatt i et sikkert miljø. Hvis vår sikkerhetsavdeling mistenker en anomali eller svindel, forbeholder Traininn seg retten til å kansellere transaksjonen for å tilby deg sikkerhet til enhver tid. Bankopplysningene dine er beskyttet og kryptert av den mest avanserte teknologien. De sendes til serveren på en helt kryptert måte gjennom SSL (Secure Socket Layer) -protokollen og behandles i et helt sikkert miljø i banken vår. Tradeinn registrerer ikke disse dataene når som helst for å garantere at betalingene er 100% sikre.
I tillegg har Traininn fått Confianza Online -seglet som garanterer bruk og navigering på nettet på en rolig og helt sikker måte på Internett.

Hva synes kundene om Traininn?

Våre kunder er vår prioritet, vi forstår deres behov og lytter aktivt til tvilen deres for å gi dem en løsning.
Vi er forpliktet til våre kunder, og takket være deres kommentarer og meninger forbedrer vi kontinuerlig prosessene våre og tilpasser våre tjenester til deres behov.
Vi forstår at kjøpetilfredshet og service er viktig, våre kunder har total frihet til å avsløre positive poeng og forbedringspunkter gjennom sine anmeldelser , de kan vurdere produktene våre direkte på nettstedet vårt og tjenesten vår på plattformer som Google Reviews og Verified Opinions . Hvis du vil vite hva de synes Klikk her

banner detalle

Hva er fordelene med å kjøpe fra Traininn?

Å kjøpe på Taininn er 100% pålitelig. Du vil finne de beste tilbudene og de beste prisene med mer enn 1500 000 produkter å velge mellom med full sikkerhet. Du kan finne ut om alle våre nyheter og lanseringer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev. Ikke bekymre deg, vi vil ikke invadere postkassen din.
Dine kjøp belønnes. For hvert kjøp du mottar , mottar du CoINNs , vår virtuelle valuta for innløsning på fremtidige kjøp.
Gi din mening og vinn , det er riktig! Du vinner ikke bare for å kjøpe, du vinner for å gi din mening, dele din mening og vinne CoINNs , innløs dem som en rabatt på dine neste kjøp
Hvis du er bekymret for å returnere produkter, har vi et retursystem som lar deg returnere produktet trygt og mye mer økonomisk.
Produktene våre har fullstendige beskrivelser og 360 graders bilder som lar deg se produktet som om det var foran deg.
Ved problemer med bestillingen din eller bekymringer, kan du kontakte vårt kundeserviceteam som er klar til å svare deg på ditt språk. En personlig kundeservice som vil hjelpe deg umiddelbart. Teamet vårt er tilgjengelig 24 timer i døgnet via chat, e -post eller telefon.

Hvordan løser jeg inn myntene mine?

Dine kjøp og dine meninger får en premie. Vårt lojalitetsprogram lar deg samle CoINNs for å bytte dem mot rabatter på produkter i noen av butikkene våre. Husk at for å samle CoINNs må du ha logget deg på kontoen din før du kjøper.
Finn mer informasjon om hvordan du løser inn CoINNs ved å klikke her

Kan CoINNs brukes sammen med rabattkuponger?

Når du handler online hos Traininn, kan du bare bruke CoINNs eller en rabattkupong per bestilling. CoINNs og rabattkuponger kan ikke brukes på det samme kjøpet. De brukes separat og er ikke kumulative. For eksempel, hvis du har 100 CoINNs og en rabattkupong, vil du ikke kunne bruke begge deler i det samme kjøpet og samle verdien. Husk at rabattkoder gjelder for visse produkter. CoINNs gjelder imidlertid for alle dine kjøp. Hvis du bestemmer deg for ikke å bruke CoINNs når du legger inn en ny ordre, vil de fortsatt være tilgjengelige for neste kjøp.


banner detalle

Hvordan opprette en konto eller logge inn?

For å opprette en konto, gå til øvre høyre del av skjermen, klikk på delen MIN KONTO . Fyll ut det enkle og raske skjemaet der du må inkludere de forespurte dataene, for eksempel navn, e -postadresse og et passord. Klikk på OPPRETT KONTO -knappen, så er kontoen din klar til bruk. For å logge inn, skriv inn e -postadressen og passordet du brukte til å opprette kontoen din, og klikk på Logg på -knappen. Hvis du ikke husker passordet ditt, klikker du på Glemt passord -knappen, skriver inn e -postadressen din og du vil motta en e -post og en lenke for å tilbakestille passordet.

Hvordan lagrer jeg en vare for å kjøpe senere?

Hvis du har sett et produkt du liker, kan du lagre det i ønskelisten og kjøpe det senere, uten å måtte lete etter produktet igjen. Bare klikk på hjertet, legg til ønskelisten som du finner i alle produktfilene. Og artikkelen blir automatisk lagret i MIN KONTO i listen over favorittprodukter. Du kan se ønskelisten når du vil og se alle sportsartiklene du har lagret.

banner detalle

Hvordan få en kampanjekode for Traininn?

Våre produkter har konkurransedyktige priser i markedet, men det er visse produkter eller merker som kan gi en ekstra rabatt.

Husk at denne typen kampanjer ikke gjelder for alle produkter eller merker, men du kan lagre koden for å bruke den i dine neste kjøp.

For å motta kampanjene våre må du abonnere på vårt nyhetsbrev, du vil motta all informasjon om produkttilbud eller rabatter samt Black Friday og de beste juletilbudene .

Kan to rabattkoder brukes samtidig?

Rabattkoder brukes separat, du kan ikke bruke to rabattkoder på samme kjøp. CoINNs og rabattkoder kan ikke brukes på det samme kjøpet. Husk at rabattkoder gjelder for visse produkter, men myntene dine gjelder for alle kjøp.


banner detalle

Hvorfor er Traininn så billig?

Som en autorisert distributør kan vi tilby deg konkurransedyktige priser på alle produkter, med garanti for den laveste prisen . Vi har de beste kampanjene og salget på markedet, slik at uansett hva du kjøper, får du alltid den beste verdien for pengene. Finn de beste kuppene og kuppene på sportsutstyr og dra fordel av vår svarte fredag for å få den billigste prisen på ditt online kjøp.

Kan jeg finansiere kjøpet mitt i Traininn?

For å finansiere kjøpet kan du be om Klarna -tjenesten som lar deg foreta kjøpet for øyeblikket og betale gebyrer uten renter. Det er en helt sikker og pålitelig metode. For å finne ut om Klarna er tilgjengelig i ditt land Klikk her

banner detalle

Hvilket transportselskap vil levere bestillingen min?

Vi vet at våre kunder vil ha produktene sine så raskt som mulig, derfor tilbyr vi flere transportalternativer for din bestilling.
Før du fullfører kjøpsprosessen og registrerer dataene dine, tilbyr systemet vårt forskjellige transportalternativer, som vil være tilgjengelige for å levere produktet på destinasjonen.
Vi har et kraftig nettverk av transportører som kan betjene deg og levere pakken din i mer enn 190 land rundt om i verden, på en 100% sikker og pålitelig måte og hjemme hos deg. Du kan kontakte dem når du foretrekker det. Vi stiller kontakten til operatøren din til disposisjon Klikk her

Sender du gratis?

For øyeblikket betales transportkostnader av kunden . Fraktprisen avhenger av volumet, varenes vekt og leveringslandet.
Fraktkostnaden legges til prisen på alle produktene. Gjennom samarbeid med de viktigste transportselskapene som DHL, SEUR, UPS, MRW og lokale posttjenester, tilbyr Traininn deg flere transportalternativer med de mest konkurransedyktige fraktprisene på markedet. Legg produktet du vil kjøpe i handlekurven og velg transportmetoden som passer deg best.

banner detalle

Hva er Traininn sosiale nettverk?

Følg oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert om våre nyheter og nye produktlanseringer.

Facebook
Twitter

banner detalle

Hvordan kontakte Traininn kundeservice?

Når vi tenker på kundene våre, har vi laget en seksjon med vanlige spørsmål som vil kunne løse alle tvil eller bekymringer .

Hvis du ikke har vært i stand til å løse bekymringene våre i vår FAQ -seksjon, er vårt kundeserviceteam klar til å svare på spørsmålene dine når som helst på dagen. Kundeservice tilgjengelig 24 timer i døgnet og klar til å hjelpe deg på språket ditt.

Kontakt teamet vårt via WhatsApp , nettprat eller ved å sende en e -post direkte til support@tradeinn.com